Web Analytics
Jump to content

Ducklings stuff


Duckling
 Share

Recommended Posts

Hadde en liten fotosession med mesteparten av utstyret mitt i helga. Ikke så mye å skryte av, det meste er i lavere prisklasser, med unntak av kassegitarer (hoved-akkerten koster vel mer enn de tre elektriske til sammen), men det er solide instrumenter som får jobben gjort på en tilfredstillende måte. Og har man aldri eid hi-end så vet man heller ikke hva man går glipp av :)

Hoved-akkerten, amp og effekter var ikke hjemme når jeg tok bilder, så satser på å oppdatere galleriet med dette i løpet av uka! (Med unntak av Cube100-bassampen. Den tror jeg ikke jeg gidder å ta bilde av :P)

Vi starter med elektriske! Først ut en '06-'08 Fender MIM Standard Strat. Roland Ready-variant med alt roland-stuffet fjernet. Texas Special i bridge, SQ Classic Vibe-pickups i middle og neck. Master volum, master tone.

2017522_20170520_192600_tn.jpg

Partso-tele. Fender Jim Root kropp, SQ Classic Vibe hals. Epi 57 Classic i neck, Bare Knuckle Black Dog i bridge.

2017522_20170520_192418_tn.jpg

Louder Strat aka Prosjektgitar. Refinished flere ganger, restene kan sees på steder som må pusses for hånd. Usikker på hva som skjer med denne nå som jeg har fått meg ny strat, men noe blir det. Ikke så mye å skryte av i nåværende stand, men den har tjent meg trofast i mange år, så syntes den fortjente en plass her. Anbefaler for øvrig ikke å spraylakke plekterbrett!

2017522_20170520_193118_tn.jpg

Så akkustiske gitarer! Først ut en 2016 Fender Paramount PM-1 Standard Dreadnaught. Backup-gitar i hovedbandet, hovedgitar i sideprosjekter. Har aldri vært borti tilsvarende kvalitet til prisen. Plugget låter den nesten dønn likt som min dobbelt så dyre Takamine, mens akkustisk er den mye morsommere å spille på!

2017522_20170520_192848_tn.jpg

Bassgitarer! Først en 2014 (tror jeg) Fleabass Jr. Mindre kropp, short-scale. En drøm for vonde rygger og fingre som spiller bass altfor sjelden. Kjøpte den fordi den var kul, og fordi 4sound ga meg den for 500kr, men den er lettspilt som pokker, og sitter perfekt i miksen, så i coverband-settinger så har denne endt opp som #1. Helt stock, funker fjell!

2017522_20170520_193355_tn.jpg

Rockebassen. En gammel, tung, tungspilt jævel, og bassen jeg lærte meg å spille på. Rester etter et Guitar Workshop-merke på hodet, men det er alt jeg vet om den. Fikk byttet den til meg fra den lokale Ten Sing-gruppa når de la ned. Mer minner enn kvalitet her for å si det sånn. Elektronikken er helt på styr, så den skal med tid og stunder få alt nytt og en skikkelig setup (i den grad det er mulig), så skal det nok bli et brukanes instrument etterhvert. Ser jo barsk ut da! Rødere bass får du ikke!

2017522_20170520_193659_tn.jpg

 

Takk for oppmerksomheten! Håper noen kunne få litt glede av dette innblikket i min beskjedne utstyrspark. Oppdateres snarlig med manglende instrumenter og utstyr.

 

Link to comment
Share on other sites

Du må selvsagt gjerne komme med et bud på den. Flere ting jeg har større behov for, så penger i kassa vurderes alltid. Har dog ingen anelse om hva den kan være verdt, og hadde ikke sett for meg at det var stort :)

Link to comment
Share on other sites

13 minutter siden, Truckstop Chuckie skrev:

Bud frister, men det er ikke akkurat så at jeg trenger den. :) Hva er galt med den bortsett fra elektronikken?

Ingenting såvidt jeg vet, annet enn at jeg husker den som ganske tungspilt, men mye kan nok bedres med en god setup. Skal innrømme at jeg ikke har spilt på den på flere år, og når jeg brukte den så var jeg enten helt fersk på instrumentet, eller i senere tid vant til jazzbass, så det kan jo ha noe å si det også. Godt mulig den ikke er så tung å spille på som jeg husker :)

Link to comment
Share on other sites

Det kommer blant annet på hvor tykt strengesett som sitter på. Og om treverket er responsivt eller 'dødt'. Og hvordan halsen er justert. Kanskje trenger den kun nye strenger og pickups pluss en setup. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.