Web Analytics
Jump to content

Ducklings stuff


Duckling

Recommended Posts

Hadde en liten fotosession med mesteparten av utstyret mitt i helga. Ikke så mye å skryte av, det meste er i lavere prisklasser, med unntak av kassegitarer (hoved-akkerten koster vel mer enn de tre elektriske til sammen), men det er solide instrumenter som får jobben gjort på en tilfredstillende måte. Og har man aldri eid hi-end så vet man heller ikke hva man går glipp av :)

Hoved-akkerten, amp og effekter var ikke hjemme når jeg tok bilder, så satser på å oppdatere galleriet med dette i løpet av uka! (Med unntak av Cube100-bassampen. Den tror jeg ikke jeg gidder å ta bilde av :P)

Vi starter med elektriske! Først ut en '06-'08 Fender MIM Standard Strat. Roland Ready-variant med alt roland-stuffet fjernet. Texas Special i bridge, SQ Classic Vibe-pickups i middle og neck. Master volum, master tone.

2017522_20170520_192600_tn.jpg

Partso-tele. Fender Jim Root kropp, SQ Classic Vibe hals. Epi 57 Classic i neck, Bare Knuckle Black Dog i bridge.

2017522_20170520_192418_tn.jpg

Louder Strat aka Prosjektgitar. Refinished flere ganger, restene kan sees på steder som må pusses for hånd. Usikker på hva som skjer med denne nå som jeg har fått meg ny strat, men noe blir det. Ikke så mye å skryte av i nåværende stand, men den har tjent meg trofast i mange år, så syntes den fortjente en plass her. Anbefaler for øvrig ikke å spraylakke plekterbrett!

2017522_20170520_193118_tn.jpg

Så akkustiske gitarer! Først ut en 2016 Fender Paramount PM-1 Standard Dreadnaught. Backup-gitar i hovedbandet, hovedgitar i sideprosjekter. Har aldri vært borti tilsvarende kvalitet til prisen. Plugget låter den nesten dønn likt som min dobbelt så dyre Takamine, mens akkustisk er den mye morsommere å spille på!

2017522_20170520_192848_tn.jpg

Bassgitarer! Først en 2014 (tror jeg) Fleabass Jr. Mindre kropp, short-scale. En drøm for vonde rygger og fingre som spiller bass altfor sjelden. Kjøpte den fordi den var kul, og fordi 4sound ga meg den for 500kr, men den er lettspilt som pokker, og sitter perfekt i miksen, så i coverband-settinger så har denne endt opp som #1. Helt stock, funker fjell!

2017522_20170520_193355_tn.jpg

Rockebassen. En gammel, tung, tungspilt jævel, og bassen jeg lærte meg å spille på. Rester etter et Guitar Workshop-merke på hodet, men det er alt jeg vet om den. Fikk byttet den til meg fra den lokale Ten Sing-gruppa når de la ned. Mer minner enn kvalitet her for å si det sånn. Elektronikken er helt på styr, så den skal med tid og stunder få alt nytt og en skikkelig setup (i den grad det er mulig), så skal det nok bli et brukanes instrument etterhvert. Ser jo barsk ut da! Rødere bass får du ikke!

2017522_20170520_193659_tn.jpg

 

Takk for oppmerksomheten! Håper noen kunne få litt glede av dette innblikket i min beskjedne utstyrspark. Oppdateres snarlig med manglende instrumenter og utstyr.

 

Link to comment
Share on other sites

Du må selvsagt gjerne komme med et bud på den. Flere ting jeg har større behov for, så penger i kassa vurderes alltid. Har dog ingen anelse om hva den kan være verdt, og hadde ikke sett for meg at det var stort :)

Link to comment
Share on other sites

13 minutter siden, Truckstop Chuckie skrev:

Bud frister, men det er ikke akkurat så at jeg trenger den. :) Hva er galt med den bortsett fra elektronikken?

Ingenting såvidt jeg vet, annet enn at jeg husker den som ganske tungspilt, men mye kan nok bedres med en god setup. Skal innrømme at jeg ikke har spilt på den på flere år, og når jeg brukte den så var jeg enten helt fersk på instrumentet, eller i senere tid vant til jazzbass, så det kan jo ha noe å si det også. Godt mulig den ikke er så tung å spille på som jeg husker :)

Link to comment
Share on other sites

Det kommer blant annet på hvor tykt strengesett som sitter på. Og om treverket er responsivt eller 'dødt'. Og hvordan halsen er justert. Kanskje trenger den kun nye strenger og pickups pluss en setup. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.