Web Analytics
Jump to content

Kasser for amp og kabinett


Geralt_of_Rivia

Recommended Posts

Rufo.no og Capro.no lager transportkasser (flightcase) for mange ting, deriblandt forsterkere og kabinett. I tillegg er det mange som forhandler dette. Søkeordene transportkasser og fligthcase gir mange treff:)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Den 19.5.2017 at 19.38, Audun skrev:

Hvilken amp og kabinett? Thomann har gode og solide flighter til veldig mange kjente amper til en langt rimeligere penge enn Rufo og Capro.

Foreløpig ingenting. Dette blir et fremtidsprosjekt, haha. Men sparer til en Peavey 6505 MH. Og har et Laney cub cab

Link to comment
Share on other sites

Den 22.5.2017 at 18.12, Geralt_of_Rivia skrev:

Foreløpig ingenting. Dette blir et fremtidsprosjekt, haha. Men sparer til en Peavey 6505 MH. Og har et Laney cub cab

Hvis du kjøper amp og kabinett av velkjent merke, vil jeg tro du finner det du trenger hos Thomann.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.