Web Analytics
Jump to content

Custom Pedalbyggere???


Recommended Posts

Jeg har ett pedalbrett som pr. i dag er lagt opp med to signalkjeder etter en AB split (Keeley Looper). Dette med tanke på bruk på hver sin kanal på en Fender Deluxe Reverb. Dette gjør at brettet er lite egnet til en forsterker med en kanal. Jeg ønsker derfor å bytte ut AB switchen med en ren splitter, typisk Lehle P-split II. Sist på brettet tenker jeg da en omvendt AB switch. To innganger og en en utgang slik at jeg kan velge hvilken signalkjede jeg ønsker kjøre inn i en enkanals forsterker. Lys som indikerer hvilken inngang som blir kjørt til utgangen må være med.

Dersom mulig og ikke for fordyrende, så ønsker jeg to opsjoner:
1. Ett 9V strømuttak a'la Korg Pitchblack sitt system så jeg kan Daisy chaine strømmen videre til enda en pedal.
2. To ekstra utganger som kun korresponderer til sin respektive inngang. Dette slik at jeg kan kople til brettet til forsterker med en eller to kanaler fra samme pedal.

Hadde jeg hatt tid, så kunne jeg saktens selv ha tatt innmaten fra en Keeley Bypass Looper, satt inn i en større boks, modifisert denne og fikset det selv, men jeg må kjempe for all egentid for tiden... da uten opsjonene ?

Jeg har diskutert med Kristian Bauck-Noreide, men får følelsen av at han ikke er interessert. Spurte OnKartGromt og han er ikke interessert og har inne en forespørsel til Fjord Fuzz nå.
Er det noen andre som folk her inne kan anbefale?

Legger ved oversikt over pedalbrettet og ett "funksjonsbilde" av hva jeg tenker på... Utgangen A og B er kun dersom det lett lar seg gjøre. Det viktigste at en kan switche mellom å kjøre signal fra inngang A og B til en output (AB).

 

 

AB Reverse Switch.jpg

Board Layout.jpg

Pedalboard.jpg

Link to comment
Share on other sites

14 minutter siden, Truckstop Chuckie skrev:

Skulle til å tipse om KBN, men ser at du har vært i kontakt med ham allerede. Hva er grunnen til at du opplever at han ikke er interessert?

Kan være at Lucid kan ordne noe slikt noe, men hører at flere har hatt litt ymse erfaring med kommunikasjonsflyten der...

Etter en kort diskusjon så henviser KBN til en annen side som spesialiserer seg på loopere (men de har ikke hva jeg er ute etter) og får beskjed om at han får se på det etter hvert. Siste jeg hørte fra ham var 4.mai. Riktig synd fordi jeg synes den sjabby looken han har på pedalene sine er grisefet... nesten litt Steampunk, bare at det ikke er over-gjort ?

Lucid har jeg tatt kontakt med tre ganger ved tre anledninger for å spørre både om forsterkerne hans og om pris på ett custom bygg. Jeg har tatt kontakt via Messenger så jeg ser at han har sett meldingene, men han gidder ikke svare. Når jeg har prøvd å ta kontakt tre ganger og han ikke gidder å svare så må jeg bare konkludere med at han er vanvittig uprofesjonell og det er i min interesse å ikke bruke mer tid på ham.

Edit: Hvem vet... når jeg blir ignorert/avvist av flere pedalbyggere så kanskje jeg bare er dårlig å kommunisere slik at de 1) synes jeg er dryg eller 2) ikke klarer skjønne hva jeg er ute etter... ?

Edited by Griffin
Skriveleif
Link to comment
Share on other sites

Hvorfor ikke forenkle oppsettet i stedet?

Flint trenger du ikke da Deluxe Reverb har romklang og tremolo. La Grange tar for mye plass.

 

Behold tuner-wah-phaser-timmy-sov-Carbon Copy (i den rekkefølgen).

Hvis Brigadier har dry out, send effektsignalet til kanal 1. Om ikke, bruk ABY for wet/dry. 

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, isj skrev:

Skal pedalen inneholde
1) splitter med utganger
2) AB-inngang til én utgang
3) feed-through-jacker
4) daisychainet strømplugger
?
 

Skal ikke splitte noe signal, bare velge hvilket av to signal som får gå videre til amp.

Vanlige jacker må vel holde?

mulighet for å daisy chaine strøm så den ikke bruker en port i strømforsyningen bare for ett par LED. Fortrinnsvis. Ikke ett must om det vanskeliggjør ting.

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, skela skrev:

Hvorfor ikke forenkle oppsettet i stedet?

Flint trenger du ikke da Deluxe Reverb har romklang og tremolo. La Grange tar for mye plass.

 

Behold tuner-wah-phaser-timmy-sov-Carbon Copy (i den rekkefølgen).

Hvis Brigadier har dry out, send effektsignalet til kanal 1. Om ikke, bruk ABY for wet/dry. 

68 Custom Reverb har Tremolo på begge kanalene... ellers så er oppsettet med en hensikt.

denne pedalen er ikke for amper som Deluxe Reverb, men så jeg kan kjøre på andre amper som min Silver Jubilee også :)

Link to comment
Share on other sites

30 minutter siden, Griffin skrev:

Skal ikke splitte noe signal, bare velge hvilket av to signal som får gå videre til amp.

Vanlige jacker må vel holde?

mulighet for å daisy chaine strøm så den ikke bruker en port i strømforsyningen bare for ett par LED. Fortrinnsvis. Ikke ett must om det vanskeliggjør ting.

Forstår ikke hvorfor du ikke bare snur en vanlig AB-pedal på hodet. Det er jo ikke som om den er retningsbestemt. Tror du overtenker dette litt.  

Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, isj skrev:

imageproxy.php?img=&key=40129419008d96875919eee676ec0_Skjermbilde2017-05-1520_08_51.thumb.png.cf3f1485b583a6732f417ac71f853024.png

Er dabbing hemmeligheten bak tonen?

Dabbing (1) - Vaporizing concentrated marijuana, usually in the form of wax or hash, by placing it on an extremely hot metal object called a nail and inhaling the vapors produced. The nail is usually heated via blowtorch. Inhaling this harsh and concentrated form of marijuana often causes one to cry and wipe one's tears away while coughing and passing a bong.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Dabbing

Eric Johnson oppgir selv at herligheten bak tonen er grønn te med melk og honning. Men man kan aldri være sikker. 

Link to comment
Share on other sites

Dette sklir litt vekk fra emnet...

Oppsettet mitt er kjempegreier til hvordan jeg spiller. Jeg er satt opp til å stort sett trykke på en pedal gjennom låtene vi spiller. Jeg er klar over at andre har andre løsninger.

Jeg kan også bruke den Keeley Bypass pedalen som jeg har på brettet, men ønsker da altså å forhøre meg om det er noen som kan ta på seg å bygge en slik AB pedal og hva de evt. tar for det.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.