Web Analytics
Jump to content

Innkjøp av ny el gitar


Etabeta

Recommended Posts

Hei høre om råd av innkjøp av el gitar. Er mye å velge i både nytt og brukt. Hva vil folk hær inne valgt om di hadde max 10000kr å kjøpe før.

Takk før svar ☺

Edited by Etabeta
Link to comment
Share on other sites

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har alltid syns at amerikanske Fendere til rundt den prisen er solide og gode uansett type. Har hatt en Fender American Standard Stratocaster i noen år, og den holder stemminga VELDIG bra, er svært lettspilt og låter kjempebra til å være en standardutgave. Så jeg ville titta på Fender American gitarene! :)

Link to comment
Share on other sites

Vil anta at Fender USA Stratocaster eller Telecaster vil passe best ( hvis du liker Fender) . Det dukker opp masse fine av disse til under 10k på Finn.no .

De fleste nå for tiden er noe overpriset , men kan ofte prute ned 1000 lapp eller mer i  denne prisklassen .

Hva gitarer har du fra før ?

 

Link to comment
Share on other sites

Henger meg på Strat som forslag her jeg... men jeg må innrømme at jeg finner mye like gode Stratocastere fra Mexico som Standard USA dersom du vil spare enda litt pæng. Selvsagt litt mer stas at det er fra "riktig" land vil mange mene... men Mexico Stratocastere er mye gitar for pengene. Kommer også i type "brukt".

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kjøp to. En tele og en strat. Se etter noe som ikke er helt originalt, f.eks Warmoth hals, stygg finish, hakk og sår eller annet som trekker prisene ned. Det du trenger er en Player, ikke en collector. 

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Sugardaddy65 skrev:

Vil anta at Fender USA Stratocaster eller Telecaster vil passe best ( hvis du liker Fender) . Det dukker opp masse fine av disse til under 10k på Finn.no .

De fleste nå for tiden er noe overpriset , men kan ofte prute ned 1000 lapp eller mer i  denne prisklassen .

Hva gitarer har du fra før ?

 

Har sett litt på Fender American Standard. Det ligg ute en del mellom 8-10k. Ligg en ute til 7000kr. Er dem overpriset da? Hva slags pris ligg Fender standard før sån realistisk sett. Kan da hende jeg klare å kjøpe en Telecaster også. Akuratt nå har jeg bare en Taylor akustisk gitar til di som lurte. 

Edited by Etabeta
Link to comment
Share on other sites

7000-8000 er vel realistisk pris på American Standard . En sjelden gang dukker det opp USA Strat highway 1 og Special til litt under dette , men de er billigere modeller . Er faktisk mulig å kjøpe en Gibson LP Studio og en USA Strat til bær 10k .......Eller kjøpe en bra Mex Fender Strat/Tele .

Jeg må vel få fingeren ut og sette sammen min Am Standard Strat som skal vekk.....virker som en del folk har penger på gang nå en måned fremover .

Edited by Sugardaddy65
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.