Web Analytics
Jump to content

Olje på halsen etter pussing?


Recommended Posts

Forandring i planene! Jeg tok av all finish på halsen og hodet. Gjort med aceton og en fille på kort tid.  Var tynn Nitro lakk. Likte ikke den mørk oransje tinten... Nå trenger jeg råd til hva jeg skal farge halsen med. Har hørt amber er fargen. Kan jeg bruke en amber treolje, ta på noen tynne strøk. Tørke. Så spraye med klar Nitrolakk?

Link to comment
Share on other sites

17 minutter siden, Audun skrev:

Det er jo nitro du vil ha, men den gulner. Aged kalles det.

Ja. Men den var oransj ny! På ingen måte at øverste klarlakk har gulnet på måneder.  Trodde ikke den var oransj som i mer oransj enn vintage Aged. ? Glad aceton fjernet lakken like lett som viskelær fjerner bly på papir omtrent. Og noen tips til å få ut de "ringene" ? Gadd redd og slett ikke og ga opp. Fjernet lakken og nå skal nytt på så hmmm... #sitterfast

IMG_8868.thumb.JPG.8bec0e1aa66241f54a04c07df8e6f6c7.JPG

 

 

Edited by pretty_zeeko
Link to comment
Share on other sites

Fikk lakk fra RB guitars i dag. Hyggelig pris og han Roy er hyggelig. 

Men, siden første strøk på baksiden av halsen ble så bra. ( noob på lakkering ) På fremsiden av headstock fikk jeg to rennende dråper... Selvfølgelig! Har hørt man skal la de være og tørke. For så å pusse de ned. Noen som har forlag på fremgangsmåte? - Pusse ned og begynne på fronten igjen? 

Halsen ble hengt vertikalt fra en skrue gjennom øverste stemmeskrue hull. ?

IMG_8900.thumb.PNG.f891745c2ae3557ac874214f7d5ddb4f.PNG 

 

 

Edited by pretty_zeeko
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
  • GFS var nok mer attraktive da dollaren var en god del lavere, ja. I tillegg mener jeg frakten også var en del billigere før. Men greie pickups er det. Når vi først er inne på tips, så har jeg hatt bra hell med humbuckere fra Tonerider. Kan ikke si noe om settene for strat og tele, men hvis de er like gode som de humbucker'ne jeg har brukt, er de absolutt et bra kjøp. De har en del lydeksempler / videoer på nettsida: https://tonerider.com/category/pickups-for-strats/?v=c2f3f489a005 SpeakOn er forhandlere i Norge: https://www.speakon.no/instrument/gitar/deler/pickup-mikrofon/tonerider.html
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.