Web Analytics
Jump to content

Min Fender Classic Seires 60's Lacquer


pretty_zeeko

Recommended Posts

Kjøpte denne i Januar i år. Jeg er en som må ha Nitro lakk gitarer, Hehe. Liker slitt og brukt looken de får kontra de tykke poly-plastikk-greiene. Prisen på disse Mexi lacquer stratene med tweed case er 10.500kr. Men jeg tok kontakt med en hyggelig Morten på Backstage Musikk og jeg skulle få utstillings modellen for 9000kr. Når jeg kom frem ble jeg svært overrasket.  Jeg prøvde henne og ho smeltet i mine hender. Jeg var så glad at den passet meg og at utseendet var mer enn perfekt for meg.

Tre merker var det på gitarens bakside, utenom det perfekt! For den prisen: oh Yeah! Sist men ikke minst, lakken hadde allerede krakkelert på en fantastisk pen måte! Aldri sett før. Dette tok toppen av kaka!!! Peneste straten i den klassen ny fra butikk. 

Hva synes dere? Vanskelig å få det på bilder. Kan fikse det om dere vil se! Hvordan tror dere lakken på denne egentlig er? Er vel noe poly under og Nitro over. ? Skal gi straten ny hardware til sommeren, samt nye pickups! 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pen, men jeg klarer ikke å se disse krakkeleringene, men det skyldes nok litt for dårlige lysforhold.

Det er gøy at Fender kjører på med nitro på MIM-modellene sine også. Har tilgode å prøve en av disse "laquer"-modellene, men det går gjetord om offset-modellene på diverse offset-forum. :) 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 timer siden, Truckstop Chuckie skrev:

Pen, men jeg klarer ikke å se disse krakkeleringene, men det skyldes nok litt for dårlige lysforhold.

Det er gøy at Fender kjører på med nitro på MIM-modellene sine også. Har tilgode å prøve en av disse "laquer"-modellene, men det går gjetord om offset-modellene på diverse offset-forum. :) 

Det er ikke spider-web krakkelringer. Sprekt opp mest hvor grenene går. Vanskelig å få det på bilde med tlf.

Edited by pretty_zeeko
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.