Web Analytics
Jump to content

Min Fender Classic Seires 60's Lacquer


pretty_zeeko
 Share

Recommended Posts

Kjøpte denne i Januar i år. Jeg er en som må ha Nitro lakk gitarer, Hehe. Liker slitt og brukt looken de får kontra de tykke poly-plastikk-greiene. Prisen på disse Mexi lacquer stratene med tweed case er 10.500kr. Men jeg tok kontakt med en hyggelig Morten på Backstage Musikk og jeg skulle få utstillings modellen for 9000kr. Når jeg kom frem ble jeg svært overrasket.  Jeg prøvde henne og ho smeltet i mine hender. Jeg var så glad at den passet meg og at utseendet var mer enn perfekt for meg.

Tre merker var det på gitarens bakside, utenom det perfekt! For den prisen: oh Yeah! Sist men ikke minst, lakken hadde allerede krakkelert på en fantastisk pen måte! Aldri sett før. Dette tok toppen av kaka!!! Peneste straten i den klassen ny fra butikk. 

Hva synes dere? Vanskelig å få det på bilder. Kan fikse det om dere vil se! Hvordan tror dere lakken på denne egentlig er? Er vel noe poly under og Nitro over. ? Skal gi straten ny hardware til sommeren, samt nye pickups! 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pen, men jeg klarer ikke å se disse krakkeleringene, men det skyldes nok litt for dårlige lysforhold.

Det er gøy at Fender kjører på med nitro på MIM-modellene sine også. Har tilgode å prøve en av disse "laquer"-modellene, men det går gjetord om offset-modellene på diverse offset-forum. :) 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 timer siden, Truckstop Chuckie skrev:

Pen, men jeg klarer ikke å se disse krakkeleringene, men det skyldes nok litt for dårlige lysforhold.

Det er gøy at Fender kjører på med nitro på MIM-modellene sine også. Har tilgode å prøve en av disse "laquer"-modellene, men det går gjetord om offset-modellene på diverse offset-forum. :) 

Det er ikke spider-web krakkelringer. Sprekt opp mest hvor grenene går. Vanskelig å få det på bilde med tlf.

Edited by pretty_zeeko
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
  • GFS var nok mer attraktive da dollaren var en god del lavere, ja. I tillegg mener jeg frakten også var en del billigere før. Men greie pickups er det. Når vi først er inne på tips, så har jeg hatt bra hell med humbuckere fra Tonerider. Kan ikke si noe om settene for strat og tele, men hvis de er like gode som de humbucker'ne jeg har brukt, er de absolutt et bra kjøp. De har en del lydeksempler / videoer på nettsida: https://tonerider.com/category/pickups-for-strats/?v=c2f3f489a005 SpeakOn er forhandlere i Norge: https://www.speakon.no/instrument/gitar/deler/pickup-mikrofon/tonerider.html
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.