Web Analytics
Jump to content

Marshall 9200 nye rør og re-bias


Kramer

Recommended Posts

Har nettopp skaffet meg en Marshall 9200 .

Dette er som mange kjenner et meget kraftig poweramp på 2x100 watt med 5881 / KT66 rør.

Så over til min superduper masterplan som selvfølglig ikke kommer til å gå for det er jo aldri slikt i elektronikk verden. :D

PS. Dette skal hvis det er mulig gjøres hos en som har peiling, så mottar gjerne tips på hvem som kan gjøre dette billig i bergensområdet.

 

Planen er å kun bruke den ene kanelen , ta ut 2 rør og rebiase og putte in 6L6 . Dette vil da gi ca 38 watt stemmer det ?

Gibson Les Paul R9 + Fet rørpreamp + 9200 med 2 6L6 rør + Marshall 1960 4x12 kabinett = Fett soveroms/stuevennlig oppsett ! ?:guitar:

 

Vil ikke det funke greit ?

Edited by Kramer
Link to comment
Share on other sites

Kan ikke svare så mye på hvordan rebiase, men kan si at jeg har lillebroren, 9100, og den er kun soveromsvennelig siden jeg har en JMP-1 preamp med output level.

For å få et stuevennelig volum på dette oppsettet har jeg volumet på 9100 på rundt 4-5 (av 10), mens output level på JMP-1 ligger på ca 0.5 (igjen, av 10).

Link to comment
Share on other sites

Vel kanskje vi har litt forskjellig oppfatning av soveromsvennlig. La oss si lav/moderat volum da. 

Om 2 x 6L6 vs 4 x KT66 vil gi en betydelig reduksjon i volum, og om dette skal være fullt mulig å gjøre på denne ampen er vel egentlig det eg spør om.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.