Web Analytics
Jump to content

Jeg venter på en Skervesen SkerveTEN 10-strenger!


AlphaBeta
 Share

Recommended Posts

For ni månder siden tok jeg steget og bestilte min første customgitar!

Da jeg titter rundt snublet jeg over en relativt ny modell fra en av mine all-time favoritt luthiers.

Behold, the SkerveTEN:

Skervesen-SkerveTEN-03.thumb.jpg.b8592d324c63b13ef7fc189ad38ca8eb.jpgskerveten_green2.thumb.png.58da1edd61dd283ca87e85e0e972ff37.png

 

Den blir bygget med swamp ash kropp, med et (minimum) AAAA flame maple top. High gloss finish. Videre er det multiscale fra 27.5" til 30". Halsen er laminert wenge-maple-ebony-rosewood-ebony-maple-wenge. Fretboard er maple, mahogany og rosewood. 27 Jascar Stainless frets, passiv 'acoustic simulator {world domination mod}' og coil split.

Min blir tunet til A D G B E A D G B E.

27.5 Hz anyone!?

Til slutt laget jeg en mock i Paint.NET (ja, her er det quilt men det blir flame)

ALEX-ILLUSTRATION-Frezy-gora-SkerveTen-MERA.png.d165e661285acc6b7e04d2b91152b50b.png

 

Hals:

neck.thumb.jpg.4894ccd05577e22c6a748801d8f4baab.jpg

Fretboard:

unspecified.thumb.png.0bde1c879e3e4c30756a9e504eea0ba9.png

^ ja, de lager to!

 

Jeg har spesifisert et eget inlay i tillegg til at jeg ville ha det fibonacci-inspirerte du ser på bildet over. Her er CAD filen de fikk av meg:

alex-skerveten.png.54b576aced68aea4a1fb71219fb88a5a.png

 

Flere bilder er vedlagt! Oppdaterer tråden når ting skjer.

neckclose.jpg

skervesen.png

trussrod.jpg

trussrods.jpg

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Et øyeblikk siden, juzzizhow skrev:

Oi ! :-D
Tøff sak det der ! :-)

Det går fra skikkelig grov bassstreng til supertynn diskant kan jeg tenke meg ? 

Tenkt å spille m tapping (type Chapman Stick) eller chugge chugge med plekter ? 

Gleder meg, mildt sagt!

Jeg spiller hovedsakelig med plekter, men jeg har allerede startet å øve på tohånds tapping. Min første cover skal, som en challenge til meg selv, ikke være metal. Men Chet Baker, hvor jeg spiller basslinjen, piano chords og synger selv :) Øver som sagt på åtteren jeg har nå... Ikke lett, men utfordring er hovedgrunnen til at jeg trøkket til med ti strenger uansett! :D

Ja, går fra A0 (ofte nederste tangent på et piano) til normal høy E streng.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Det kan vel strengt tatt kun beskrives som megalomani. Gitarnorges garantert eneste medlem med en ti-strengs fan fret 30" skala fibbonachi-pyntede gitar.

Eller er det på ti strenger man kan begynne å kalle det for harpe? 

Link to comment
Share on other sites

Kall det hva du vil ;)

Jeg har spilt extended range lenge og for meg er det en teknisk utfordring og en kreativ utfoldelse å spille på et instrument som krever litt og ikke alltid gir. Vil jeg kose meg med et hjelpsomt instrument plukker jeg opp Telecasteren :) 

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Gammel traver du Slashaxl! Kjenner igjen navnet ditt fra da jeg fortsatt bodde hjemme godt over ti år siden. Fått ordnet deg med en Dave Mustaine Axxion ennå? ;)

Edited by AlphaBeta
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.