Web Analytics
Jump to content

Problemer med SM7b mic


Sorg
 Share

Recommended Posts

Kjøpte en SM7b mic noen år tilbake. Den ble kjøpt på ebay fra USA. Har ikke brukt den før nå og når jeg åpnet pakka merket jeg at det var en løs del. Det er en liten del som jeg tror har vært limt fast, som har falt av. Se vedlagt bilde. Det er den lille sorte delen nede til venstre som er løs.

Forsøkte å sette den på plass og gjøre et opptak, men micen låt veldig rart og veldig diskant. Er det kun pga den løse delen eller kan det være andre problemer? Endret på de innstillingene som gjør at EQ-kurven blir flat, men den låt fortsatt veldig diskant og rart..

SM7b.PNG

Link to comment
Share on other sites

Ja, det kan du. Er du redd for løsemiddelskade på delene, kjøper du en billig hårspray. Spray rikelig  med hårspray på plastdelen, sett den på plass, og vent til det tørker. Det fungerer utmerket, men sitter nok ikke like godt som for eksempel kontaktlim. Har aldri prøvd selv på mikrofoner, men jeg antar at det sitter mer enn godt nok.

Dette er et gammelt "MC-triks" for gummihåndtak på MC- styrer, for eksempel. Holder det til roadracing, så holder det trolig på en Shuremikrofon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.