Web Analytics
Jump to content

Problemer med SM7b mic


Sorg

Recommended Posts

Kjøpte en SM7b mic noen år tilbake. Den ble kjøpt på ebay fra USA. Har ikke brukt den før nå og når jeg åpnet pakka merket jeg at det var en løs del. Det er en liten del som jeg tror har vært limt fast, som har falt av. Se vedlagt bilde. Det er den lille sorte delen nede til venstre som er løs.

Forsøkte å sette den på plass og gjøre et opptak, men micen låt veldig rart og veldig diskant. Er det kun pga den løse delen eller kan det være andre problemer? Endret på de innstillingene som gjør at EQ-kurven blir flat, men den låt fortsatt veldig diskant og rart..

SM7b.PNG

Link to comment
Share on other sites

Ja, det kan du. Er du redd for løsemiddelskade på delene, kjøper du en billig hårspray. Spray rikelig  med hårspray på plastdelen, sett den på plass, og vent til det tørker. Det fungerer utmerket, men sitter nok ikke like godt som for eksempel kontaktlim. Har aldri prøvd selv på mikrofoner, men jeg antar at det sitter mer enn godt nok.

Dette er et gammelt "MC-triks" for gummihåndtak på MC- styrer, for eksempel. Holder det til roadracing, så holder det trolig på en Shuremikrofon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.