Web Analytics
Jump to content

1995 Ibanez RG507 Redningsaksjon.


Recommended Posts

Jeg blir stadig overrasket i min ville jakt på MIJ 80/90 tall Ibbys hvor elendig enkelte gitarer er tatt vare på. Denne dukket opp på Ebay i Tyskland.

Damen som solgte hadde funnet den på et loft eller i en kjeller. "Speicherfund" stod det i annonsen. Hun synes tydeligvis ikke det var noe særlig poeng i å

shine den noe før salg. Noe av det værste jeg har sett. Men dermed større utfordring. Og færre som gidder å by. Ikke noe hokus pokus å sette denne i stand.

Vanlig lakkrens og polering. Og heftig børsting av tremolo med WD40 og tannbørste. Kommer på sikt til å bytte begge potter og 5 veis bryter å sette et Dimarzio i bridge.

Bilder sier mer en 1000 ord eller noe sånt.

 

s-l1600.jpg

DSC00418b.JPG

DSC00417.JPG

DSC00423b.JPG

DSC00425b.JPG

DSC_6559b.JPG

_20170401_180028b.JPG

 • Like 13
Link to comment
Share on other sites

507? Mener du 570 egentlig?

Du har gjort er strålende jobb her. Igjen! :) 

Edit! 507...., husker det var en 505-modell på midten av 90-tallet, men ble vel egentlig aldri helt klok på forskjellene mellom 505 og 550..., begge hadde vel Ibz/Dimarzio og Edge trem?

Edited by Truckstop Chuckie
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg er veldig glad for at du postet dette. Det å få noe så ødelagt til å bli så fint, hadde jeg ikke trodd var mulig. Helt rått!

Hadde noen kommet til meg med en slik gitar og spurt om det var mulig å fikse den, hadde jeg svart nei, det går ikke an. Nå vet jeg bedre.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.