Web Analytics
Jump to content

Hjelp med SG autentisering


Baxter

Recommended Posts

Jeg har blitt tilbudt en Gibson SG for 3250,-, den er etter alle solemerker ekte.

Den har pålimte "vinger" på headstocken, den har ikke skruer i bridgen og den har et serienummer som gir: "Your guitar was made at the Nashville Plant, TN, USA on December 14th, 2007 Production Number: 227"

 

Er der noe mer jeg må se på før jeg tar en avgjørelse?

Jeg greier ikke å laste over bildene, så jeg må få noen tips.
 

Link to comment
Share on other sites

Takker så mye for kjapt svar.

hva ville vært en super pris på denne, jeg ser jo at den har fått litt juling, har et par erstatningstunere og mangler case og case candy?

Edited by Baxter
Link to comment
Share on other sites

Er det i det hele tatt med hardcase osv på disse ny? Trodde de kom i en kjip gigbag?   Det at tunerne er byttet kan jo være flere årsaker, vet du hvorfor de er byttet? Du får kurrant gitar for prisen her tror jeg. Sikter du litt høyere så er det flere 61 reissue og SG standard til salgs for 5-6000kr, så sammenlignet med nypriser så ligger den du kikker på helt OK etter min mening.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.