Web Analytics
Jump to content

Phones-utgang Boss ME 70


JKR

Recommended Posts

Har lenge irritert meg over den elendige lyden når jeg kobler øreklokkene mine i min Boss ME70. Noen som har et tips på hvordan jeg kan få ok lyd, hadde det funket med en liten mikser, som jeg kobler klokkene i?

Link to comment
Share on other sites

Hvilke klokker bruker du?

Et par klokker som er laget for studio burde vell fungert, så lenge ME70 kan levere god lyd på utgangen. Selv bruker jeg Bose QC25 siden jeg er for gniten til å kjøpe ekstra klokker. Merker at lyden er bedre ut fra Line6 POD HD når jeg slår av støyredusering. Jeg tror man får kortere frekvensområde, noe som gjør det mer ideelt for gitarbruk. 

Hadde tidligere noen studioklokker fra SLX som var laget for den slags, de fungerte mye bedre til å spille gitar gjennom. 

Link to comment
Share on other sites

På ME-serien til Boss skur man amp simulation på ved å plugge en stereojack i phones-utgangen, dette påvirker også signalet på normalutgangene. 

At det ikke låter særlig autentisk skyldes teknologien som er brukt. Det er mer en effektboks beregnet til bruk før en forsterker, amp simuleringen er veldig begrenset. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.