Web Analytics
Jump to content

NGD - Superhappy sparkly Liberace-funfunfun!!


Straymond

Recommended Posts

En av komponentene fra en trade med godeste @OsamaFetLaden.

Ettersom det er oppussing som gjelder om dagen så har jeg kun rukket å bli halvkram av finishen på denne luringen. 

Byggekvaliteten virker dog upåklagelig og ser frem til å teste den ikveld.

Edit:

Yamaha rgx 621 der, altså.

PicsArt_03-22-01.07.05_zps7pgzfzrm.jpg

Edited by Straymond
 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, Straymond skrev:

Ja, dæven røske, detta er jaggu mgp/pride-finishen sin!

Veldig vrient å la bilder yte den rettferdighet. 

En noldus jeg var i forhandling med i vinter trakk seg fordi skruene på plekterbrettet var litt korroderte. Elska finishen, men for han ble det "feil" å bytte sin gitar (som var etter sigende strøken men likevel måtte båndfiles når han senere bytta den inn på Vintagegitar) mot en gitar med skruer med rust på. Er virkelig mye forskjellig ute og vandrer på Finn :P 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

har OMSIDER fått tid til å tracke litt med denne etter at ymse kaos har lagt seg.

først og fremst; miccene har overrasket meg. i positiv grad. disse er stock, såvidt som jeg kan forstå, men byr på både klarhet og god respons. ikke noe chugg-chugg, men der har jeg annet jeg kan ta av. sounden passer perfekt til mute mutant-prosjektet mitt.

tremmen gjør også en glitrende jobb etter litt rens og en god setup med nye strenger. stram, fin og holder stemminga som bare farken.

#superfornøyd

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.