Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har en bachelor i musikkproduskjon og leter etter flere band/ artister som jeg kan jobbe med. Jeg har jobbet med mange ulike sjangere blant annet rock, metal, pop og eletronisk musikk. Sjekk gjerne ut min soundBetter-side og facebook-side;

https://soundbetter.com/profiles/35618-sak-music

https://www.facebook.com/SimenMusic/

Jeg gjør også egen elektronisk musikk som kan sjekkes ut her;

Rock jeg har gjort kan høres her:

Jeg tar 1000kr for miks og master

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kan absolutt anbefale denne karen?? 

Han har mikset/mastret vårt nye album og det låter meget bra! 

Genialt å bare kunne spille inn alle sporene selv og slippe å bruke tid og ikke minst penger i studio, resultatet blir top notch etter at S.A.K Music har fått jobbet litt med det? 

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Og du jobber hvor i landet?

Pris eksempel?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vent... 1000 kroner per låt, eller 1000 kroner for en hel utgivelse?

 

Vi har en 3-spors EP som vi fisker etter miks på. Er ute etter et litt mindre polert lydbilde enn rockeeksemplene dine, men det er du gjerne åpen for?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

ja sure :) Kan gjøre det veldig skittent om dere ønsker det.

1000kr for en singel ja. Hvis det er EP eller album kan jeg gjøre det litt billigere.

Jeg kan ta 2000 for en 3-spors EP

Gjerne kontakt meg på face hvis dere vil ha raskere svar (y)

https://www.facebook.com/SimenMusic/

Endret av simenandreas
 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bumper denne med en anbefaling; miksene våre låter meget bra etter en runde med Simen. Litt frem og tilbake for å få naglet lydbildet, men det må man regne med; spesielt når bandet ofte ikke selv er helt sikre på hva de vil ha alltid ;) 

Ser frem til at de ferdige låtene snart kan slippes ut til folket :D 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av simenandreas
   Hei! Jeg tenkte å høre her om det er interesse for å lære og produsere egen musikk. Har en bachelor i lydproduksjon og produsert for ulike artiser de siste årene. Jeg har fokusert mest på pop og edm.
   Her er noen låter jeg har produsert, mikset og mastret;
   Jeg kan gi timer fokusert på musikkproduskjon generelt, eller mer spesifikt rettet mot noe i miksing/masterings prosessen. Jeg holder til i sentrum av Oslo og bruker ProTools som min main DAW. Bruker du en annen daw så kan jeg fint lære bort i den også
   Her er min facebook-side: https://www.facebook.com/SimenMusic/
   Rock on! 
  • Av Polkagrisen
   Hei!
   Speller i et band som skal inn i studio til neste år. Vi skal lage en EP på 5 sanger. Vi er alle under 18, og har derfor svært beskjeden økonomi. Lurer derfor på om det er noen som veit om et billig studio i Hamarregionen. (Synd at Seaside er lagt ned.)
   På forhånd takk
  • Av Fredrik92
   Hei, jeg går på Noroff Lyd og Musikkproduksjon 2 i Bergen som lydteknikker og trenger et band til innspilling i studio til en eksamensoppgave. Så hvis du har et band med flinke musikere som er intressert i å spille inn en demo i studio så er dette en gylden mulighet. Det trenger ikke nødvendigvis være et helt band heller, det kan også være en duo eller en trio.
   Som litt ekstra info er det samme hva slags sjanger bandet spiller. Selv er jeg mest innenfor metall, prog rock og jazz, men hvilken som helst sjanger skal gå fint. Om du er intsressert eller har noen flere spørsmål er det bare å spørre.
  • Av oje.jonny
   Har allerede postet dette under studio og musikkproduksjon, men tenkte at dette var en mer passende plass å spørre, så jeg barre alt+c alt+v poster dette her, håper det går greit   Har da fått skoleplass ved lyd og musikkproduksjons-linja i Bergen ettersom året ved Voss Folkehøgskule går mot slutten(et supert år, om noen lurte på det), og var relativt fornøyd med meg selv ettersom jeg har lenge gått og lurt på hva jeg skal gjøre til høsten.

   Etter litt betenkningstid så kom jeg frem til at jeg egentlig ikke vet hva som venter meg der. Jeg spurte selvsagt folk jeg kjente om hva de syntes om noroff før jeg søkte, og de hadde for det meste positive erfaringer og tanker, men ingen av dem hadde selv gått på Lyd og Musikkproduksjonslinja. Etter å ha googlet litt på nettet fant jeg flere urovekkende tråder der mange klagde over tilbudet de hadde fått ved skolen. mange mente at lærerene var uengasjerte og ledelsen ved skolen brydde seg katta om hva studentene gjorde så lenge de fikk betalt. Det hadde også vert en tv2 hjelper deg sak rundt Noroff om at flere elever i Oslo var misfornøyde og prisen ikke stod i stil med tilbudet. dette var i 2009.

   Slikt hjelper ikke akkurat på magefølelsen!   Det skal sies at mesteparten av kritikken var mot IT/data linjene eller film/grafisk media relaterte linjer(fant faktisk ingen som klagde over Lyd og M-linja), men det gjør meg likevel litt urolig. Jeg merket meg også at de fleste av disse negative kommentarene var datert til før 2010, et år etter at tv2 hjelper deg hadde den saken rundt de.

   Så det jeg lurer på er rett og slett om noen kan avkrefte/bekrefte disse erfaringene som jeg har hørt om, og spesielt om noen har gått der i de siste 2-3 årene og om de kjenner seg igjen i klagene til de som gikk der før 2010.   På forhånd takk.   Om noen har andre tanker/erfaringer relatert med musikkstudier generelt, så er supert om du kommer med de også, all hjelp blir tatt godt imot .
  • Av Ruck Fussia
   Hei.
   Jeg er 20 år og skal fortsette med utdannelsen min, men jeg er veldig usikker på hvilken utdanning jeg skal velge.
   Det er tre ting det står mellom for øyeblikket, og det er :
   Bachelor i musikkproduksjon, Høgskolen i Hedmark Årsstudium i lydproduksjon → Toårig bachelorpåbygging i musikkproduksjon, NISS Politihøyskolen (bachelor) Jeg har spilt gitar i 6 år, er en gear-nut og interesserer meg også for studio (traller rundt i Pro Tools i det lille "hjemmestudioet" mitt). Drømmen er selvfølgelig å kunne leve av musikk, men det er ikke mange den drømmen blir en realitet for. Det har gått opp for meg at det er altfor vanskelig å kunne leve av og være utøvende musiker, men jeg har inntrykket av at produksjon ikke er så usikkert som utøvende. Likevel så er det ikke lett å få jobb etter fullført utdanning i musikkproduksjon heller. Jeg forstår at musikkproduksjon åpner for mange flere jobber enn utøvende musikk gjør, for eksempel live-lyd, studio, FHS lærer, osv. Jeg er litt skeptisk til å jobbe som frilanser, jeg føler det er sikrere med en fast arbeidsgiver, men dette er sikkert smak og behag, og avhenger antageligvis av talent, innsats, lidenskap, stahet, disiplin, osv.
   Er det noen opplyste individer her som kan informere meg litt om veien videre etter fullført bachelor i musikkproduksjon?
   Hvor lett er det å få jobb? Hvilke jobber kan man få? Eksempler? Frilans vs fast arbeidsgiver? Lønn? Andre tanker? Om det er noen her som har studert musikkproduksjon på enten NISS eller HIHM så er det bare å skravle av seg hvordan det var å studere der. På forhånd takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.