Web Analytics
Jump to content

Vi må ha lydtester på prosjekter generellt. Sånn kan dere gjøre:


Recommended Posts

Det er mange som har prosjektgitarer men ingen andre enn jeg legger ut lydklipp med video. Det er synd for vi ønsker jo å høre lyden.

Dette kan dere gjøre: Hvis dere med en Smartphone/nettbrett kan filme at dere spiller på prosjektgitaren når den er ferdig bygget så laster dere videoen ganske enkelt opp til deres facebook profil/forside og trykker på ctrl-C og går inn på forumer i tråden din og trykker på ctrl-P. Da kommer videoen automatisk opp med lyd og vi får høre det. Ingen kan komme inn på deres Facebook. Det kan sammenlignes med youtube for ingen kommer inn på noe privat der heller.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Skjønner ikke helt hva du mener med "Ingen kan komme inn på deres Facebook". Mener du at ingen kan komme inn på profilen, noe man helt klart kan uten noen form for problem, spesielt om man har en offentlig profil, eller mener du at ingen kan "ta over" brukeren din på facebook?

Forøvrig er jeg enig med deg. Skulle gjerne hatt flere lydklipp av ferdige prosjekter. 

Link to comment
Share on other sites

Man får bare opp videoen i forumet for det er kun videonettadressen til det som du har filmet du skal kopiere - ikke linken til din facebook. Derfor kommer man ikke inn på facebook. Gå inn på min tråd om breadcasteren og prøv å komme inn på facebook - det går ikke.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, Skoggy skrev:

Det tok meg ti sekunder, så jo, jeg kommer meg inn på profilen din.

Jeg fikk det til nå jeg også. Men hvis vi holder en god standard på forumet og er moralsk rene ved å la facebook være privat så kan man poste video. Youtube er en annen mulighet.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Man kan jo selvfølgelig linke video fra Facebook, det får man velge selv, men det er jo greit å være obs på at man da 'gir bort' informasjon om seg selv i samme slengen. Det er ikke alle som ønsker det. Jeg ville bare klargjøre det for deg, i og med at du tydelig trodde denne informasjonen var skjult.

Link to comment
Share on other sites

Da er det en mulighet til - opprette en facebookside til uten å legge til venner og kun ha demovideoer på den, evt og forumrettede ting som for eksempel ekstra bilder av prosjektgitarer - ikke dele noe privat. Det fikser man lett ved å opprette en ekstra Gmail-konto.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Det har jeg allerede foreslått også. Hvis man tørr man å spille for offentligheten så... Siden det er mitt nest siste prosjekt så bruker jeg facebook og stoler på at dere har god moral ved å la min profil være privat. Men når jeg får humbucker så skal jeg legge ut på youtube.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, Rottenikken skrev:

Det har jeg allerede foreslått også. Hvis man tørr man å spille for offentligheten så...

Man kan velge "ikke oppført" når man laster opp videoer på youtube, da blir de ikke søkbare, og det er kun de du deler linken med som får til å se den.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Rottenikken: Hvis du er så pass opptatt av privatlivet og ikke vil vise mer enn du må ut på internett så tror jeg du bør gå gjennom delingsinnstillingene på Facebook-profilen din. Der ligger det åpent ut for hele verden både feriebilder, brudebilder og diverse annet (totalt 13 forskjellige albumer).

Vennelisten din er også offentlig, sammen med det meste av sider du følger.

Det er en egen seksjon på Facebook som lar deg gå gjennom i bulk hva du deler og sette privatinnstillinger på massevis samtidig, så den kan sikkert være grei å bruke.

Vil bare spesifisere at jeg ikke gikk inn for å snoke i privatlivet ditt; jeg bare trykket på profillinken din som automatisk legger seg ved videolinkene dine, og der var det massevis av innhold som lå åpent.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Hvis man ønsker å formidle lyd, er facebook og youtube en forferdelig ide. Både facebook og youtube komprimerer lyd (og delvis bilde). Når man tar opp video og lyd med dagens smartphones, kan bilde være helt ok, men lyden er langt fra "studiokvalitet".

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Enig. Skal en få dannet en opplevelse av lydkvaliteten hjelper det dårlig med klein innebygget smartphone mik. Frem med SM57 og mikk opp forsterker, kjør gjennom et ok lydkort og inn i en DAW. Da snakker vi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.