Web Analytics
Jump to content

Vi må ha lydtester på prosjekter generellt. Sånn kan dere gjøre:


Recommended Posts

Det er mange som har prosjektgitarer men ingen andre enn jeg legger ut lydklipp med video. Det er synd for vi ønsker jo å høre lyden.

Dette kan dere gjøre: Hvis dere med en Smartphone/nettbrett kan filme at dere spiller på prosjektgitaren når den er ferdig bygget så laster dere videoen ganske enkelt opp til deres facebook profil/forside og trykker på ctrl-C og går inn på forumer i tråden din og trykker på ctrl-P. Da kommer videoen automatisk opp med lyd og vi får høre det. Ingen kan komme inn på deres Facebook. Det kan sammenlignes med youtube for ingen kommer inn på noe privat der heller.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Skjønner ikke helt hva du mener med "Ingen kan komme inn på deres Facebook". Mener du at ingen kan komme inn på profilen, noe man helt klart kan uten noen form for problem, spesielt om man har en offentlig profil, eller mener du at ingen kan "ta over" brukeren din på facebook?

Forøvrig er jeg enig med deg. Skulle gjerne hatt flere lydklipp av ferdige prosjekter. 

Link to comment
Share on other sites

Man får bare opp videoen i forumet for det er kun videonettadressen til det som du har filmet du skal kopiere - ikke linken til din facebook. Derfor kommer man ikke inn på facebook. Gå inn på min tråd om breadcasteren og prøv å komme inn på facebook - det går ikke.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, Skoggy skrev:

Det tok meg ti sekunder, så jo, jeg kommer meg inn på profilen din.

Jeg fikk det til nå jeg også. Men hvis vi holder en god standard på forumet og er moralsk rene ved å la facebook være privat så kan man poste video. Youtube er en annen mulighet.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Man kan jo selvfølgelig linke video fra Facebook, det får man velge selv, men det er jo greit å være obs på at man da 'gir bort' informasjon om seg selv i samme slengen. Det er ikke alle som ønsker det. Jeg ville bare klargjøre det for deg, i og med at du tydelig trodde denne informasjonen var skjult.

Link to comment
Share on other sites

Da er det en mulighet til - opprette en facebookside til uten å legge til venner og kun ha demovideoer på den, evt og forumrettede ting som for eksempel ekstra bilder av prosjektgitarer - ikke dele noe privat. Det fikser man lett ved å opprette en ekstra Gmail-konto.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Det har jeg allerede foreslått også. Hvis man tørr man å spille for offentligheten så... Siden det er mitt nest siste prosjekt så bruker jeg facebook og stoler på at dere har god moral ved å la min profil være privat. Men når jeg får humbucker så skal jeg legge ut på youtube.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, Rottenikken skrev:

Det har jeg allerede foreslått også. Hvis man tørr man å spille for offentligheten så...

Man kan velge "ikke oppført" når man laster opp videoer på youtube, da blir de ikke søkbare, og det er kun de du deler linken med som får til å se den.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Rottenikken: Hvis du er så pass opptatt av privatlivet og ikke vil vise mer enn du må ut på internett så tror jeg du bør gå gjennom delingsinnstillingene på Facebook-profilen din. Der ligger det åpent ut for hele verden både feriebilder, brudebilder og diverse annet (totalt 13 forskjellige albumer).

Vennelisten din er også offentlig, sammen med det meste av sider du følger.

Det er en egen seksjon på Facebook som lar deg gå gjennom i bulk hva du deler og sette privatinnstillinger på massevis samtidig, så den kan sikkert være grei å bruke.

Vil bare spesifisere at jeg ikke gikk inn for å snoke i privatlivet ditt; jeg bare trykket på profillinken din som automatisk legger seg ved videolinkene dine, og der var det massevis av innhold som lå åpent.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Hvis man ønsker å formidle lyd, er facebook og youtube en forferdelig ide. Både facebook og youtube komprimerer lyd (og delvis bilde). Når man tar opp video og lyd med dagens smartphones, kan bilde være helt ok, men lyden er langt fra "studiokvalitet".

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Enig. Skal en få dannet en opplevelse av lydkvaliteten hjelper det dårlig med klein innebygget smartphone mik. Frem med SM57 og mikk opp forsterker, kjør gjennom et ok lydkort og inn i en DAW. Da snakker vi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.