Web Analytics
Jump to content

Noen soloer etter hverandre


Shreddhare

Recommended Posts

For moro skyld klippet jeg ut mine soloer fra utgitte låter, og satte de sammen. Artig (eller frustrerende) å høre hvor mye av samme teknikk

som gjentar seg. Tydeligvis liker jeg det høye register, med toner som er bøyd opp til omtrent der de bør være :-) Og veldig til bruk av vib-arm,da ?

Tror det er en nyttig metode for å utvikle seg :-)

https://soundcloud.com/boq/justthesolos

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Du kan forsøke å mikse soloene parallelt :-)

Høres lettere Gilmour-inspirert ut. Du bør avslutte flere av soloene med raske løp. De første syv soloene her er shred-frie. Teknikken er først synlig halvveis i denne miksen. Litt overdreven vibrato enkelte steder. Hører litt Brian May her og der (positivt). 

 

Mer shredding er mitt tips. 

Link to comment
Share on other sites

"Shreddhare" er ment humoristisk :-) Litt redd for å shredde :-) Teknikken ligger vel mer i å få noe pent ut av en melodistemme, med anslag og vibrato. Flere av de første der er introer, og det melodiske har vært i fokus. Men skjønner utmerket godt hva du mener, raske løp er glimrende for å øke dynamikken på slutten, og når det er velvalgte toner så er det absolutt noe av det kuleste man hører. Takk for tilbakemelding !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.