Web Analytics
Jump to content

Mitt siste prosjekt - Selger det jeg har og tar vare på det beste og bygger.


Recommended Posts

Joda men jeg vil ha armen der. Jeg fikk nytt plekterbrett, knotter bakplate og pickupcover i dag. Det var etter mitt første innlegg. Jeg må bare flytte over Fender stemmeskruene mine først, kjøpe Fender USA strengetrær og vibarmtip og customlogo,  og da er den ferdig. Jeg vil at denne skal se ut som en Fender USA. (med "Helge Stratocaster" i Fender CBS style på hodet)

Litt om gitaren. Den har Fender USA Standard moderne stol, Swamp Ash body, CTS, Fender vender, RS kondensator, Fender american stemmeskruer (må flytte over) Pickups er Texas Special, halsen fant jeg på e-bay og den har til og med binding, og logoen blir laget i Argentina på bestilling. Det er vel et kort resymé. 

 

 

IMG_2003[1].JPG

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Det under, som har byggeveiledning på 590 sider,  koster det samme som en Fender Mexico og er mye mer morsomt. (den under koster ca 7000kr i deler og den og utvikling driver jeg med)  Nå har jeg en god elgitar gitar å spille på så... Jeg alle pengen går til LEGO.
 Men det betyr nok ikke at dere ikke ser meg på forumet av og til, men ikke så aktivt som før.

LEGO for voksne omfatter mye mer enn å bare bygge. Man må konstruere egne modeller også for å være en av gutta så jeg har lært meg et LEGO 3D CADprogram og utvikler modeller og byggeveiledninger der. Den under er mitt verk. Noen bygge veiledninger som jeg lager selv selger jeg også, for eksempel den på bildet under. Jeg tviler på at gitarer kommer tilbake for jeg har ikke råd til begge deler.

Et eksempel på hva LEGO for voksne inbefatter. Det programmet under brukes til utvikling. Jeg har designet og tegnet modellen under. Jeg er også med i LEGO konkurranser på internett. Dette er en aktiv hobby.

Men jeg må jo titte litt av og til likevel så jeg forsvinner ikke helt fra forumet.

 

Noname.jpg

Edited by Rottenikken
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Nei, men ville personlig sett mot det merkene som har noen flere år i gamet. Ser nå at du har fått et bra tips under (eller over ettersom).
  • Jøss! Ja, dette ser snasent ut. Den custom-funksjonen har alt jeg ønsker meg. Billig var det òg. Tror jaggu jeg skal legge inn en bestilling her. Tusen takk for tips!
  • Jeg har testet litt GFS og synes det er egentlig ganske ok, men med tanke på dyr frakt og moms, blir det ikke så billig lengre likevel. (Husker enda med glede da dollaren var nede i 5kr  )  har du tid å vente litt, vil jeg sterkt anbefale Bootstrap pickups. Har ikke testet Stratmikkene derfra men er superhappy med tele- og jazzmasterpickups.  https://bootstrappickups.com/products/custom-single-coil-for-strat-by-custom-featherbottoms-custom-sound-machines  
  • Så du har dårlig erfaring? Seymour Duncan har ingen Stratocaster-pickuper som er bare litt overspunnet, tror jeg. Nærmest kommer SSL-1, men jeg skulle gjerne hatt noe som var et halvt hakk hottere enn det.
  • Ville heller sjekket finn.no for Seymour Duncan osv
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.