Web Analytics
Jump to content

Mitt siste prosjekt - Selger det jeg har og tar vare på det beste og bygger.


Recommended Posts

Joda men jeg vil ha armen der. Jeg fikk nytt plekterbrett, knotter bakplate og pickupcover i dag. Det var etter mitt første innlegg. Jeg må bare flytte over Fender stemmeskruene mine først, kjøpe Fender USA strengetrær og vibarmtip og customlogo,  og da er den ferdig. Jeg vil at denne skal se ut som en Fender USA. (med "Helge Stratocaster" i Fender CBS style på hodet)

Litt om gitaren. Den har Fender USA Standard moderne stol, Swamp Ash body, CTS, Fender vender, RS kondensator, Fender american stemmeskruer (må flytte over) Pickups er Texas Special, halsen fant jeg på e-bay og den har til og med binding, og logoen blir laget i Argentina på bestilling. Det er vel et kort resymé. 

 

 

IMG_2003[1].JPG

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Det under, som har byggeveiledning på 590 sider,  koster det samme som en Fender Mexico og er mye mer morsomt. (den under koster ca 7000kr i deler og den og utvikling driver jeg med)  Nå har jeg en god elgitar gitar å spille på så... Jeg alle pengen går til LEGO.
 Men det betyr nok ikke at dere ikke ser meg på forumet av og til, men ikke så aktivt som før.

LEGO for voksne omfatter mye mer enn å bare bygge. Man må konstruere egne modeller også for å være en av gutta så jeg har lært meg et LEGO 3D CADprogram og utvikler modeller og byggeveiledninger der. Den under er mitt verk. Noen bygge veiledninger som jeg lager selv selger jeg også, for eksempel den på bildet under. Jeg tviler på at gitarer kommer tilbake for jeg har ikke råd til begge deler.

Et eksempel på hva LEGO for voksne inbefatter. Det programmet under brukes til utvikling. Jeg har designet og tegnet modellen under. Jeg er også med i LEGO konkurranser på internett. Dette er en aktiv hobby.

Men jeg må jo titte litt av og til likevel så jeg forsvinner ikke helt fra forumet.

 

Noname.jpg

Edited by Rottenikken
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.