Web Analytics
Jump to content

NAD: Peavey 5150


Skullkrusher

Recommended Posts

Kjøpte denne rakkeren fra en fyr på Finn på onsdag og fikk den i posten på fredag, akkurat i tide til å ta den med på konsert på fredagskvelden (gitaristen i bandet vi varmet opp for spurte pent om å få låne den!). Har ikke rukket å bli så godt kjent med den, men fant "soundet" mitt relativt kjapt! Den spiller selvfølgelig ufattelig høyt, men låter heldigvis fet på (relativt...) lavt volum også.

Noen som har tips til måter å datere ampen på? Leste et sted at serienummer ikke var så hjelpsomt på Peavey-forsterkere.

5150.jpg

20170210_190235.jpg

Fredagens rigg!

Edited by Skullkrusher
 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Lekte en del med den såkalte clean-kanalen i dag, følte det endte veldig fort i stoner-land! Det ble instant Sleep/Fu Manchu/Orange Goblin, noe som så klart er fett. Til hovedbandet mitt blir jeg nok å bruke vrengkanalen. Syntes den gir litt ekstra klarhet! Kommer liksom unna med så lite gain (skal sies at jeg bruker EMGer).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.