Web Analytics
Jump to content

Fikse merker i hals


 Share

Recommended Posts

Har en Red Rocket Atomic som jeg vurderer å selge.

Problemet er at den har noen stygge riper i halsen. Jeg bryr meg ikke om det, da det ikke plager meg noe når jeg spiller på den. Men jeg tenker at salgsverdien fort kan bli noe lavere med slike issues. Derfor lurer jeg litt på å pusse ned lakken på halsen for å få bort ripene før jeg setter den inn med tru oil eller noe lignende.

Noen som har noen innspill på hva som er lurt å gjøre?

201726_IMG_0069.JPG

201726_IMG_0075.JPG

201726_IMG_0212.JPG

201726_IMG_0213.JPG

Link to comment
Share on other sites

Er også helt retardo på slike reparasjoner, men jeg ville jo sagt at dette er en såpass verdifull og, ikke minst, fin gitar at jeg nok heller hadde latt en proff fikset dette. Er nok ikke store jobben, men med de vakre tigerstripene der på halsen så er det nok fort gjort for en noob å herpe det. 

Forøvrig en veeeeldig kul gitar, det der:). 

Link to comment
Share on other sites

har også i utgangspunktet tenkt at den kanskje bør få være som den er, men vet av erfaring at det kan være vanskelig å selge gitarer med merker på halsen. Hvis en proff skal gjøre det blir det vel fort gjort at vinninga går opp i spinninga når den bare skal selges. Noen som har en formening om hva slags pris en refin av hals hos en proff ville kostet?

veldig kul gitar ja @Pledrik feit u-shape hals og veldig godt håndtverk. Fineste cleantoner jeg får fra mitt gitararsenal. Har gått på en smell på en litt eldre planke, så må rydde litt i utvalget...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.