Web Analytics
Jump to content

Prosjekt: Barnbird


Recommended Posts

Etter å ha fått bråinspirasjon etter å ha handlet litt deler av en forumitt, har jeg bestemt meg for å lage en barnwood Firebird.

jeg har hentet noe gammelt trevirke hos min far, og lastet ned noen arbeidstegninger som jeg etter hvert skal lage maler av.

For ordens skyld lekte jeg meg litt med blyant og noen grovkapp for å se om jeg liker ideen.

Samtidig som jeg holdt på med dette bestemte sønnen min seg for å designe seg en LP Jr basert på delene jeg kjøpte av førnevnte forumitt. Jeg har forøvrig en plan om å lage en Jr til sønnen min hvor halsen møter kroppen ved tolvte fret og strengene går lengre bak på kroppen. Samtidig som jeg gjør kroppen mindre og konturskjærer den, slik at den blir kort og lett og enkel for en 7-åring å benytte.

 

Her er noen bilder av dagens innsats:

 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Audun skrev:

Kjempetøft, men Firebird skal ha minibuckere. :)

Ser ikke helt bort fra at det blir bestilt minibuckere til denne hvis byggkvaliteten tilsier at den er verdt å bruke penger på, men dette er første gang jeg bygger fra scratch, så her ser jeg for meg en god del utfordringer før jeg kommer så langt som til hardware.

Tar for øvrig i mot alle innspill og tips med stor glede og takk.

 

Vurderer en barn-owl (tårnugle på norsk, men direkte oversatt blir det låveugle) som symbol på plekterbrettet. Denne synes jeg sto litt i stil med orginalen (for ordens skyld, jeg har ikke planer om å skrive Gibson noe som helst sted på gitaren):

barnowl.png

Edited by Baxter
tillegg
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.