Web Analytics
Jump to content

NGD 1992 Ibanez RG 770 DX VM


stensen

Recommended Posts

Trodde ikke denne skulle havne i samlingen med det første. Men den hadde noen sår på kanten. Så selger reduserte prisen en del og da måtte jeg slå til. Og trio ble komplett.

 Herligheten i mine øyne, og den låter fett kom fra Glasgow.

Den violette 770 ble det aldri laget noen reissue av slik som med den blå og røde. Tror den er rimelig sjelden. Har aldri sett den for salg i Norge. 

Mangler fremdeles de orginale pickuppene til den blå. Ble litt vanskeligere å skaffe en jeg hadde forestilt meg.

_20170128_095516.JPG

_20170131_232807.JPG

DSC00332.JPG

Edited by stensen
 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Det er en eller annen kar i Rogaland som kjøpte en slik lilla en fra Sagevik Musikk (nå 4Sound) når jeg jobbet der. Husker den hadde hengt der i mange år før jeg begynte og hvis jeg ikke husker feil, ble den ikke solgt før prisen var nede i 2.995,-. Dette må ha vært i 2001-2002- ish.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Hei, jeg surfet forumet og snublet over denne tråden.. Først - Gratulerer med fin gitar :D

Kjøpte nesten en selv til $1100 men ble ikke noe.. Har veldig lyst på en da :P

 

Det finnes en modell av Ibanez RG670DX VM, som har matchence sharkfins, men sorte mikker..

I kommentar til posten over der dere diskuterte en mulig RG770 som hang på 4Sound.. Kan det ha vært en slik?

 

Og en ting til, er jo to røde originale RG770DX - Candy Apple Red og Ruby Red.. Right?

Edited by IbanezFanatic777
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.