Web Analytics
Jump to content

NGD - CS Fender Esquire '59 amber relic


williamh
 Share

Recommended Posts

Hey

Var å skulle se på noen Mexico teler i utgangspunktet da jeg ble litt revet med.... 

Endte opp med en custom shop esquire '59 2015 modell i en amber finish, med tynn 60-talls hals, veldig lett gitar og fantastisk å spille på. 

 

DSC_0346.jpg

DSC_0340.jpg

DSC_0342.jpg

DSC_0327.jpg

Perfekt mengde relicing etter min smak

DSC_0344.jpg

Denne skal inn i neck posisjon snart, en Lollar vintage t for litt mer allsidighet

DSC_0350.jpg

Gleder meg til å begynne å lage musikk med denne :) 

Edited by williamh
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Rimelig lett å reversere det da, de er jo routa likt som en tele.
Er det noen som bryr seg om det har vært lodda i elektronikken i en gitar med mindre det er snakk om vintage?
Mange CS Esquirer blir jo levert med neckpickup liggende i kassa.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Takker! 

6 minutter siden, Evil_Caprino skrev:

Fin!
Men hvorfor er det mikrofonvelger på en gitar med bare én mikrofon?

Har du bryteren på neck posisjon aktiveres et filter som gjør lyden litt mykere, bridge posisjon er tone kontrollen helt deaktivert tydeligvis :) 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Opprinnelig så var 3 posisjon tenkt slik at gitaristene kunne innta bassrollen hvis nødvendig. I dag så det er mange som heller velger "cocked wah"/Eldred mod. Min Esquire har den gamle switchinga, den "basslyden" er ganske ubrukelig.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.