Web Analytics
Jump to content

NGD - CS Fender Esquire '59 amber relic


williamh

Recommended Posts

Hey

Var å skulle se på noen Mexico teler i utgangspunktet da jeg ble litt revet med.... 

Endte opp med en custom shop esquire '59 2015 modell i en amber finish, med tynn 60-talls hals, veldig lett gitar og fantastisk å spille på. 

 

DSC_0346.jpg

DSC_0340.jpg

DSC_0342.jpg

DSC_0327.jpg

Perfekt mengde relicing etter min smak

DSC_0344.jpg

Denne skal inn i neck posisjon snart, en Lollar vintage t for litt mer allsidighet

DSC_0350.jpg

Gleder meg til å begynne å lage musikk med denne :) 

Edited by williamh
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Rimelig lett å reversere det da, de er jo routa likt som en tele.
Er det noen som bryr seg om det har vært lodda i elektronikken i en gitar med mindre det er snakk om vintage?
Mange CS Esquirer blir jo levert med neckpickup liggende i kassa.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Takker! 

6 minutter siden, Evil_Caprino skrev:

Fin!
Men hvorfor er det mikrofonvelger på en gitar med bare én mikrofon?

Har du bryteren på neck posisjon aktiveres et filter som gjør lyden litt mykere, bridge posisjon er tone kontrollen helt deaktivert tydeligvis :) 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Opprinnelig så var 3 posisjon tenkt slik at gitaristene kunne innta bassrollen hvis nødvendig. I dag så det er mange som heller velger "cocked wah"/Eldred mod. Min Esquire har den gamle switchinga, den "basslyden" er ganske ubrukelig.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.