Web Analytics
Jump to content

Oppgradering av Squier Vista Super-sonic?


AkE

Recommended Posts

Helt ny her inne, har vært en relativt passiv gitarspiller i en del år, men er tilbake med ny iver igjen nå. 

Har hatt en Squier Super-sonic siden siden 1998, og liker godt å spille på den. Men kommer ikke utenom at Humbuckerne ikke er bra, tynn og spinkel lyd, og sliter faktisk med å få ordentlig fart på forsterkeren. 

Så skulle hatt ett par nye humbuckere, men her er jeg helt blank. Musikksjangre er Eldre rock, heavy metal, blues og litt diverse. Vil ha noe med dypere, "tyngre og mer trøkk... Budsjett får vi ta etter hvert.. 

Vet det ikke er det enkleste å svare på, men er helt grønn på valg selv, så trenger hjelp... 

Link to comment
Share on other sites

Tror vi trenger bilder av den gitaren :)

Om du følger lit med på bruktmarkedet er det mulig å skaffe alt fra Gibson-pickuper til Seymour Duncans osv til god pris.

Ellers er GFS et bra alternativ ja. Har også god erfaring derfra.

Edited by space
Link to comment
Share on other sites

Skal prøve å få tatt noen bilder i morgen, ser ganske psyko ut, men det har liksom blitt den.. 

Testa ampen med en Les Paul kopi, og da var det mer trøkk. Bytta preamp rør på den, og det gjorde susen på den forsterkeren. 

Skal ta en titt på GFS pickups`ene, kan prøve de først. 

Link to comment
Share on other sites

Her kommer noen bilder av vidunderet. 

 

Skjønner jeg må hode tunga rett i munnen når det kommer til å bytte humbuckere, mulig jeg kryper til korset å lar en som kan det fikse det for meg. 

Bilde 28.01.2017, 17.17.14.jpg

Bilde 28.01.2017, 17.17.22.jpg

Bilde 28.01.2017, 17.17.40.jpg

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Japan produsert ja. Tror det blir noen i den retningen, satt i tittet lenge på den gitarfetish sia i går, og holdt på å ende opp med fryktelig mye rare pickups.. Lipstick humbuckere ser jo ufattelig tøft ut, men tviler på at lydbilde var det jeg hadde sett for meg.. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.