Web Analytics
Jump to content

NAD! Friedman Pink Taco


Threechords

Recommended Posts

Hoi! Denne har jeg hatt tidligere men dette er en nyere variant med en slik 3 way gain switch så det blir gøy å teste ut.

https://www.youtube.com/watch?v=K1TCTD0sOJU 

Jeg angret som en hund på at jeg solgte den forrige PTn så denne BLIR!!!!! ;)

 

Vurderer å smelle til med ett PT kabinett også men til 8 laken sitter det litt langt inne foreløpig så enn så lenge vil Orange 212 CB kabinettet med M75 Scumbacks gjøre nytten.
Får fanden ikke testet herligheten før neste uke men det gledes!
Noen andre PT eiere her? 

 

Edited by Threechords
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

https://www.andertons.co.uk/p/FRIEDMAN-112/speaker-cabinets/friedman-pt-1x12-cab

Her får du den til ca 6 lapper.

Når du bestiller trekkes 19% av prisen som er skatter(VAT) i England. Så plusses 25% på summen pluss frakt når den kommer hit... Dette er bekreftet av Andertons og 19% trekkes av automatisk før du betaler .

(Vurderer å bestille Friedman cab derfra selv, så har dobbeltsjekket dette)

 

Bestill, mann!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ble for "dyrt" det vintage kabinettet så ble junior PT kab gitt! Får ikke meg selv til å kjøpe ett kab til 9 laken, det går bare ikke men fy fasen så fett det vintage kabinettet hadde vært med denne toppen. Jaja, får håpe det runger nok balle i det lille 112 kabinettet da:)

Edited by Threechords
Link to comment
Share on other sites

42 minutter siden, strikes skrev:

Haha! Du er så legende, ass!!

Håper den kommer kjapt! Let me know! 

Det ble PT kabinett?

Jepp. Gikk helvetes fort i svingen her men pytt pytt! Jeg feiga ut på Vintage utgaven og satser på at det er nok trøkk i PT kabinettet! 
Helvetes lett rigg iallefall ?

 

Edited by Threechords
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.