Web Analytics
Jump to content

New Partso Day - telestyle


Recommended Posts

Satt sammen denne ila den siste uken, ikke helt ferdig enda, da jeg fremdeles venter på jack-plugg og tre sadels-bro. 

Halsen hadde jeg liggende og jeg vet ikke hva den stammer ifra. Han jeg kjøpte den av trodde kanskje det kunne være en MIJ fra en 52 RI, men det ser ut som om den har vært pusset ned en gang og lakkert på nytt. 7,25" radius i hvert fall og ganske standard C-shape på halsen med no-name vintage style tunere. Body kjøpt av @space og er routet for humbucker i neck. Fikk med et plekterbrett med plass til humbucker og. Pickups fra Alexander Pribora. Blir spennende å høre hvordan de låter, så snart jeg får plugg. 

Elektronikken som sitter i nå er billigste eBay-sakene man kommer over. Kjøpte ferdig kontroll-plate med knotter og alt med tanke på å egentlig bare beholde knotter og selve platen. Byttet ut switchen med en fra CRL (den billige som var med var helt ubrukelig forresten) og potene tenker jeg å bytte ut med noen CTS pots som jeg hadde klart å kjøpe feil til en LP jr., men knottene som fulgte med passer selvfølgelig ikke CTS, så venter litt med å bytte disse til jeg får tak i noen knotter som passer. 

Plekterbrettet for SC er mintgrønn, men dette kommer veldig dårlig fram på bildene. 

 

IMG_20170120_131025.jpg

IMG_20170120_131111.jpg

Edited by MartheyG
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kjøpt her http://www.ebay.com/itm/231611741944?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Synes det er akkurat passe grønt og dessuten koster det omtrent nada, så det er jo bare å prøve og se om man er fornøyd. Hullene passet sånn omtrent overrens med denne kroppen. Øverste skru på hornet gikk litt skjevt inn, men ikke verre enn at det går an å leve med. Var ingen behov for å plugge og drille nye hull. 

 

EDIT: HAHA! Btw. brettet kommer med to lag med "beskyttelses-plast". Dro av ett lag i går, og tenkte: "Humm... jaja, var litt myk overflate på dette, men det kan jeg leve med". Så nå nettopp at det så ut som at plasten bulet rundt ene hullet jeg drillet til neck pickup. "Hummm... enda et lag?" Jepp, og som var nesten umulig å se. Men, ok. Viktig med beskyttelse *ba-dam-crash*.

Edited by MartheyG
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da fikk jeg faktisk lyd i gitaren og, utrolig nok med mine begrensede loddeferdigheter. Twang i bøtter og spann på Vox'en. Men et nytt problem dukket opp i det jeg skulle montere fast inputen. Viste seg at switchcraft inputen hadde litt større diameter enn gjengene på brønnen. Starter med å prøve og bestille en ny input og ser om denne kan passe. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.