Web Analytics
Jump to content

Selge gitar


Lasse gitarist

Recommended Posts

Sett den ned til 7-8k og se om noen hopper på  .

Du vil uansett antakelig ikke få mer fra noe butikk . Og butikker tar vel helst innbytte ved kjøp av ny gitar vil jeg tro .

Din er uten Floyd og litt høyt priset , selv om det  en pen gitar i meget bra stand .

Nesten alt priset så høyt er vanskelig å selge nå for tiden (med noen få unntak) .

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en kliss lik gitar, meget godt instrument. Men støtter de andre her, sett ned prisen litt.. nypris på disse her var vel(når jeg kjøpte) rundt 17k. Så 14k tror jeg neppe du noen gang vil få. Jeg ville lagt meg rundt 10k. (Jeg hadde ikke kvitta meg med min for mindre..)

Link to comment
Share on other sites

Det er dessverre logisk nok, slik at markedet bestemmer prisen. Hvis man har lagt ut noe til 14k, og ingen biter på, er prisen for høy. Så kommer jo faktoren om man kan vente og se an... Og kanskje at man til og med må annonsere den flere ganger. Vil man bli kvitt noe fort, må man legge seg ned i pris.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.