Web Analytics
Jump to content

Tips til gode nettkurs eller lignende


Evensen

Recommended Posts

Hei

Jeg startet å spille gitar for 3-4 måneder og har så langt tatt for meg sanger av band jeg liker og prøvd å lære meg de ved bruk av tabs og videoer på youtube.

Progresjonen syns jeg er grei og det er jo moro å se at øvingen har effekt over tid.

Men det plager meg at jeg ikke kan mer om teorien bak musikken og er redd for å ende opp med bare å kunne kopiere spillingen til andre.

Er derfor på utkikk etter noen gode nettkurs for nybegynnere eller lignende som tar for seg det grunnlegen man trenger for å kunne spille gitar.

Henrik

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Tar opp igjen en gammel tråd her. Jeg er og på utkikk etter et online gitarkurs, som går fra nybegynner til avansert. Ser på meg selv som en helt ok selvlært gitarspiller, drevet på i et par år både på klassisk og el gitar. jeg vil nå ta steget videre fra bare og spille etter tabs, til og lære meg skalaer og teori, samt nye teknikker. Kikket litt på 48-ukers kurset til metalmethod.com. Noen erfaringer med e eller tips om andre online kurs?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.