Web Analytics
Jump to content

Oppgradering av ESP Eclipse


strikes

Recommended Posts

Hei! 

Jeg har nevnte gitar. Men kunne tenke meg å oppgradere elektronikken. Men her er jeg ikke helt rakettkirurg selv så trenger tips og råd. Så at @vim byttet kondiser og 50's wiring på sin nye Maybach. Og vurderer noe lignende. 

Gitarer har og kom original med passive mikker, SD JB i hals og 59 i neck. Som jeg egentlig liker veldig godt. Er også coilsplitt via tonekontroll. 

Hva sier de kyndige? Hva er "vanlig" oppgraderinger på dette? Ser jo mange som oppgraderer div elektronikk på Les Paul osv...

Her er Norges dårligste bilde og specs

 

Set neck construction

24,75" scale

Kropp i mahogny, topp i lønn

mahogny hals og ibenholdt gripebrett

 

 

 

IMG_1495.PNG

Edited by strikes
Link to comment
Share on other sites

Hvis du er fornøyd med pickupsa, hvorfor skal du oppgradere? Mangler du noe i lyden din? Det at du er fornøyd med pickupsene(antar at det gjelder i denne gitaren) vil jo si at du også er fornøyd med potmeter, kondiser osv da alt dette påvirker lyden..

 

Flott ESP da! :) 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Klart at gain gjør noe med effekten av volum/tone potene, men prøv noen billige orange caps og 50´s wiring og se om du liker det. Jeg synes det gir litt mer mulighet til å justere ned uten å miste for mye diskant, uten at det er noen dramatisk effekt. Lett å reversere og koster minimalt.
Pickupene er blant mine favoritter av pickuper som har litt trøkk ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, strikes skrev:

Tar du oppdrag? 1f602.png

Hva trenger jeg a? Vil jo gjerne bytte til the real deal hvis jeg først skal gjøre det mtp wiring og caps 

Hehe, jeg er ikke akkurat helproff, men er du i nærheten av Sandvika så kan vi sikkert få til noe. Tar timepriser målt i vinflasker :)
Jeg har et par Vitamin T liggende - de kan funke bra. Koster rundt 70-80,-/stk. på gitarist.no. Orange drop er også bra til rimelige 30,-, men det har jeg ikke liggende. Kan evt. bestille NOS paper in oil på ebay, men de to ovennevnte gjør 99% av jobben.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.