Web Analytics
Jump to content

Gibson SG standard 2006


duniber

Recommended Posts

Hei!
Jeg skal kjøpe meg min første el-gitar og forsterker. Jeg har lite peiling på slikt og nylig fikk jeg et tilbud fra en med en Gibson SG standard fra 2006. Har det skjedd en betydelig utvikling på disse ti årene, eller går det mest på det kosmetiske? Hva vil være en gunstig pris å betale?

Link to comment
Share on other sites

22 minutter siden, duniber skrev:

Dette er en svart type, og han slenger med en liten 10W Laney  forsterker. Er 5-6 tusen en god pris?

Hva har etnisiteten til selger med saken å gjøre:)? 

Hvis det er en SG standard så er dette en veldig fin pris, selv uten forsterker. 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Til den prisen: Løp og kjøp. Jeg hadde gjort det uten å nøle. 

I 2006 hadde de vel ikke gått over til PCB i elektronikken heller, noe som (i alle fall for meg!) gjør eventuelle mods enklere.

Så altså, kjøp den. Det er ALDRI feil å ha en Gibson SG!

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Vel nå hadde selger vært nede på lageret og funnet ut at dette var en special. Dette er en seriøs gitarist og alt er i god stand, og han synes det er rimelig med fem tusen. Han slenger også med en overdrive pedal og diverse, men nå ser ikke handelen så altfor god ut eller hva? Hvordan er disse billige SG'ene i forhold til Standardene? Om jeg var ute etter slik kunne jeg vel kanskje heller ha kjøpt en ny en, ikke at jeg vurderer det.

Link to comment
Share on other sites

12 minutter siden, WelhavenT skrev:

En SG Special kan funke fint den også, optimalt sett burde du prøve den først. Jeg traff blink først på min femte SG.  Mitt tips er iallefall å legge av en slant til en skikkelig set-up. 

Vet du hvor mye de går for nye? Har sett så mange forskjellige priser.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.