Web Analytics
Jump to content

Ny elgitar


Dutte

Recommended Posts

Hei. Har dere noen tips på lettspilt gitar? Har en usa stratocaster nå men har bestemt meg for att jeg vil ha en ny gitar for å få litt avveksling 1f60a.png spiller vell mest solo. Vil bruke mellom 8 å 14 tusn ca. Var på tur å kjøpe en les paul men ble usikker på om den er nå bedre enn stratocastern hehe.. Elsker fendern. Vil bare prøve nå nytt liksom. 

Link to comment
Share on other sites

Er vel mulig å få tips herfra til evigheten, med mindre du kan spesifisere musikksmak etc. etc.
Les Pauls er jo allsidige, men skulle jeg hatt bare én gitar, tror jeg nesten jeg hadde kikket på en PRS med tremolo og coilsplit. 
Til og med SE serien er gode gitarer.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kan anbefale Suhr Rasmus, ligger en til salgs her:

http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=87988147

 

Med humbuckere og 24 frets så gir den deg litt andre muligheter enn Straten, og er således et fint tillegg.

Denne er utrolig bra ift. prisen, og noe mer lettspilt skal man lete lenge etter. Jeg er for øvrig tidligere eier på den som er tilsalgs... 

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fikk idag tilbud om en gibson sg special.. Men det som var merkelig var att gitaren stemmer seg selv hehe.. Kan umulig stole på elektronikken dær gitaren stemmer seg selv eller hva? Litt av sjarmen er vell å stemme gitaren. 

Link to comment
Share on other sites

22 timer siden, vim skrev:

Er vel mulig å få tips herfra til evigheten, med mindre du kan spesifisere musikksmak etc. etc.
Les Pauls er jo allsidige, men skulle jeg hatt bare én gitar, tror jeg nesten jeg hadde kikket på en PRS med tremolo og coilsplit. 
Til og med SE serien er gode gitarer.

Når det gjelder musikk spiller jeg gunsn roses, iron maiden, pink floyd, dire straits, Aerosmith osv osv.. Masse forskjellig som sagt. Så vil ha en allsidig gitar. Spiller mest solo.. 

Link to comment
Share on other sites

Da mener jeg PRS er på sporet fortsatt. Veldig mye gitar for pengene i SE. Eller en brukt USA versjon kanskje.
En Les Paul med ikke så hotte pickuper kan også alt fra twangy clean Dire Straits og Tele-aktig lyd til G&R. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Her kan du få like mange tips og meninger som det er gitarister.. sett av en dag til å teste ut de forskjellige. Søk opp på nett hos andre slags gitar som har de spesifikasjonene du er ute etter og gå å prøv dem. En tynn og rask hals foretrekker jeg. Dette passer hendene mine best. Den ergonomien er det ikke så mange som tenker over egentlig.

Gjorde det nettopp selv, men de fleste her vil anbefale deg sine favoritter tuftet på egen erfaring. Prøv gitarer du og finn ut av det selv.

Link to comment
Share on other sites

Les Paul er rimelig trygt, det er som regel gode gitrarer. Til den prisen der kan du også se etter en brukt Music Man JP6 eller lignende. Hvis du vil prøve et rimelig alternativ, så kan jeg anbefale EVH eller Peavey Wolfgang også. Ellers er det heller ikke feil med et par "utradisjonelle" alternativer som Suhr, EVH, Music Man, Mayones etc. Gibson og Fender er veldig bra, men det finnes en del andre spennende alternativer også :) 

Link to comment
Share on other sites

Er "ønsker ny el-gitar..." problemstilling eller ønskestilling?

Siden du tydeligvis har spilt en del vet du trolig hva du ønsker. Gjøre gitarutvalget "komplett" med å sitte inne med både F og G (som gir anerkjennende nikk fra "samlere"), ei shreddefjøl (som samme samlerne lager "skrik-fjes" til), eller er det andre preferanse som f.eks. en "skal ha"-liste ala: buckere/splitfunksjon/tremolo/piezo/22-24bånd/treverk/lyst-mørkt gripebrett osv..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.