Web Analytics
Jump to content

Skal, skal ikke?


The Euphor
 Share

Recommended Posts

Har tilbud om å kjøpe en slik til overkommelig pris. Har forståelse for at jeg kan finne en bedre bass til samme pris, da gjerne i en Squier eller billig Lakland kanskje. I den prisklassen under kr 6.000,-. 

Ønsker noen gode grunner til å enten gå for en bass bare fordi jeg synes den er dritkul, men også noen gode grunner til å heller kjøpe noe som sannsynligvis er bedre som instrument. Vil understreke at bassen helt sikkert er bra nok for meg som instrument, men kunne betalt mindre for en like god bass, fra f.eks. Squier.

Det er snakk om en Ibanez RD727 i denne fargen (ikke den aktuelle bassen på bildet).

full_guitar3821_7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd noen forskjellige Ibanezbasser i både lav og middels prisklasse, og det har jevnt over vært imponerende gode instrumenter. Mye for penga! Så det er ikke sikkert at Squier i samme prisklasse trenger være noe særlig bedre.

Link to comment
Share on other sites

At du i det hele tatt lurer. Selvsagt skal du ha Ibanez!

Ibanezbasser er jevnt over gode instrumenter til prisen. Ikke noe å lure på.

Ellers kan jeg nevne Cort i samme slengen, hvis den over ikke er noe for deg, men det er den.

Som du sikkert vet, så har jeg en slik. Det er en veldig OK bass med lyd i "fenderland". Låter veldig bra, og med en hals som nok passer til en gitarist som er vant med RG- halser.

Link to comment
Share on other sites

11 minutter siden, The Euphor skrev:

Det ble en skal, og jeg ser at det trolig var feil farge på bassen i bildet jeg postet. Vel, kommer helt sikkert bilder når bassen er mottatt.

Fikset feilen for deg. Har en "halv" stol til overs, skulle du trenge reservedeler. Satte på Badass på min, siden det manglet deler fra originalen.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Grattis. Støtter det som er skrevet om Ibanez, selv om de jeg har prøvd har hatt rælete mikker. Det er ikke noe problem. Liker du lyden er saken grei, og om ikke kan slikt byttes uten at du må pantsette huset.,

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By blaamann
   Denne såg jeg ikke komme.... 🙂

    
   https://www.ibanez.com/usa/products/detail/flatv1_00_01.html
    
    
  • By Audun
   Var på besøk hos opphavet og fant igjen noen gamle musikkutstyr-kataloger fra min ungdom.  Interessant å se både utvalg og priser! Her er et lite utsnitt fra 89/90 katalogene til Gulmoen & Engh og Norsk Musikk:


    
  • By tjukknyggis
   Lufter denne skjønnheten her for salg; Ibanez Custom AS103-AMB. Strøken gitar !
   https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=179772882
    

  • By DirkDiggler
   (Hei, helt fersk. Spilt andre instrumenter og kan noter og alt det der... Men gitar har jeg aldri helt finni ut av... MEN NÅÅÅÅ!!)
    
   Har egentlig ikke et fast budsjett å holde meg til , selv om madammen ikke er helt enig. Har googlet og "youtubet" ved alle mulige ledige stunder og tror jeg ender opp med en Ibanez s521 + en VOX amp til ca 2000(VT 20 ett eller annet). Har "aldri" spilt gitar før, men vil ha noe som duger når jeg nå er såpass bestemt på å endelig komme igang. Prøvde meg så vidt på en akustisk for maaange år siden men den ble for stor og ukomfortabel å lære å spille på + jeg hadde aldri ro i ræva til å sette meg ned å øve. Nå derimot er det tre kids inne i bildet og jeg har ikke annet enn ro igjen når de har blitt "sendt i seng". Når feriepengene tikker inn, bestiller jeg. Nå skjer det! Og jeg gleder meg som en unge.. 
    
   MEN; Vurderer også en gitar med "whammy-bar" eller hva det heter. Vil det lønne seg å starte med en gitar som har en, eller ikke? Går jo ann å investere i en ekstra gitar som faktisk har det om jeg kjenner at jeg nærmer meg Gilmour-nivå etterhvert? Eller? Finnes det noen glupe individer med gode tips? Burde jeg ikke starte med en Ibanez S-521? 
    
   Vurderte lenge PRS SE Standard, men den koster noen tusen mer og finner ingen blå på noen nettbutikker... 
    
   Samme gjelder Ibanez RG350... Ville ha en i lilla, men den finnes ikke å få tak i(ny  ).
   Ja, også en ting til. Bør man kjøpe nye strenger med en gang, eller funker de som følger med på en ny gitar i 5000,- + klassen?
   Innspill mottas med overlegen takknemlighet.
  • By Jostein Olsen
   Selger en Ibanez 2375 fra tidlig 70-tall. Pre-lawsuit Les Paul Recording kopi. I god stand, med noen få bruksmerker. Tar gjerne imot kommentarer eller fakta om denne også. Flere bilder kan sendes på forespørsel. 
   pris rundt 8000,- gi bud. 

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.