Web Analytics
Jump to content

Skal, skal ikke?


The Euphor

Recommended Posts

Har tilbud om å kjøpe en slik til overkommelig pris. Har forståelse for at jeg kan finne en bedre bass til samme pris, da gjerne i en Squier eller billig Lakland kanskje. I den prisklassen under kr 6.000,-. 

Ønsker noen gode grunner til å enten gå for en bass bare fordi jeg synes den er dritkul, men også noen gode grunner til å heller kjøpe noe som sannsynligvis er bedre som instrument. Vil understreke at bassen helt sikkert er bra nok for meg som instrument, men kunne betalt mindre for en like god bass, fra f.eks. Squier.

Det er snakk om en Ibanez RD727 i denne fargen (ikke den aktuelle bassen på bildet).

full_guitar3821_7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd noen forskjellige Ibanezbasser i både lav og middels prisklasse, og det har jevnt over vært imponerende gode instrumenter. Mye for penga! Så det er ikke sikkert at Squier i samme prisklasse trenger være noe særlig bedre.

Link to comment
Share on other sites

At du i det hele tatt lurer. Selvsagt skal du ha Ibanez!

Ibanezbasser er jevnt over gode instrumenter til prisen. Ikke noe å lure på.

Ellers kan jeg nevne Cort i samme slengen, hvis den over ikke er noe for deg, men det er den.

Som du sikkert vet, så har jeg en slik. Det er en veldig OK bass med lyd i "fenderland". Låter veldig bra, og med en hals som nok passer til en gitarist som er vant med RG- halser.

Link to comment
Share on other sites

11 minutter siden, The Euphor skrev:

Det ble en skal, og jeg ser at det trolig var feil farge på bassen i bildet jeg postet. Vel, kommer helt sikkert bilder når bassen er mottatt.

Fikset feilen for deg. Har en "halv" stol til overs, skulle du trenge reservedeler. Satte på Badass på min, siden det manglet deler fra originalen.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Grattis. Støtter det som er skrevet om Ibanez, selv om de jeg har prøvd har hatt rælete mikker. Det er ikke noe problem. Liker du lyden er saken grei, og om ikke kan slikt byttes uten at du må pantsette huset.,

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.