Web Analytics
Jump to content

Bruktpriser på Faded Les Paul Std.


vim

Recommended Posts

Ser at flere håper å få 15000,- for disse på Finn. Da jeg selv vurderte disse rundt 2007-2008, gikk de for 10-12 tusen i butikk, men de jeg så på holdt ikke overbevisende kvalitet på treverk og håndtverk. 
Er det virkelig realistiske priser med 15´ for disse nå? På nivå med vanlig Std. eller Traditional?

Link to comment
Share on other sites

Disse var vel også utskjelt av puristene den gang de kom, men har vel vist seg i ettertid at det kan være gode gitarer (Larry Corsa kjøpte vel et lass av disse for modifisering). Kikket selv på en slik rundt 2006-2007 da ny fra butikk for 13995,- Nesten sikker på at de gikk billigere som flere har nevnt på kampanje senere. Hadde en brukt for hånden også for 6500 i 2011 (den lå på Finn.no). Hvis jeg hadde funnet et godt eksemplar i dag hadde jeg glatt betalt 12000, men det er maks for min del.

Edit: 12000 gjelder for meg hvis jeg hadde fått sjansen til å prøve gitaren først. Uprøvd kjøpt via f.eks finn.no hadde jeg betalt maks 9000,-

Edited by blaamann
Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes alltid at de generelt så kjipere ut, og det synes jeg forsåvidt enda. Men uten lakken er de jo en drøm å spille på, samt har en veldig god resonans. 
Jeg ble mer og mer nysgjerrig når jeg leste all positiv omtale de fikk i ettertid, å da jeg fikk et forslag om en i bytte en her tidligere var det bare å prøve. Angrer ikke på det.
Dette er vel også årsaken til at de har blitt så populære i ettertid. Men ja, det er tungt å svelge at de er så dyre om man skal kjøpe brukt, nettopp fordi man vet hva de gikk nye for. Riktignok på kampanje... Men disse er faktisk verdt prisen sammenlignet med alt annet. Kan heller si det var en "bom" den gang de var på kampanje.  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.