Web Analytics
Jump to content

Jeg bygger en Grisecaster.


Recommended Posts

Dette blir verdens kuleste gitar - en ekte Grisecaster. Jeg bygde en Breadcaster av fire børdfjøler en gang. Nå blir det en Grisecaster av to brødfjøler. Jeg har kjøpt det første "emnet" men det er 2,5 cm tykt så jeg skal kappe til en brødfjøl til og lime sammen til body en på 4 cm tykkelse. Det skal en annet treslag under. Brødfjøl i valnøtt tror jeg kan bli fint. Halsen skal selvfølgelig inn å rompa.

Her ligger den. Det er dårlig vær nå men håper at jeg kan starte utfresning av halslomme og neck humbucker i morgen. Ikke noe særlig å frese i regnvær. Humbucker i bridge må jeg vente med siden jeg skal bruke en Telestol for humbucker. Jeg må da selvfølgelig først kjøpe stolen og måle 25,5" siden humbucker skal festes i stolen. Hals har jeg. Jeg bruker selvfølgelig fresemaler. 

Her er "emnet".

$_84.JPG 

Edited by Rottenikken
 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Gahr skrev:

På den annen side: Kanskje burde @SteikBacon lage pickups til denne?

Hahaha. Nei. Den skal få Seymour Duncan Sh-4 og Sh-2. Det blir dyre deler på denne. Når jeg ser tilbake på Breadcasteren og hva slags resultat jeg fikk - yndlingsgitaren min, så er jeg ikke redd for å bruke penger på denne. Og nå har jeg Atpåtil godt verktøy. Denne skal gjøres garantert ferdig og jeg får lov av kona å frese den til. Jeg lurte på valnøtt bunn. Jeg må ha en bunn for den er bare 2,5cm tykk. Denne skal bli Grisefet. 

Den skal brukes for å spille grisete sanger. 

Edited by Rottenikken
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.