Web Analytics
Jump to content

Enda et nytt medlem


toyman61
 Share

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By Kjartatann
   Er ny på Gitarnorge, og tenkte å si hei!
   Jeg heter Kjartan Albrigtsen, og bor i Vikersund.
   En del av fritiden bruker jeg på musikk, enten med sang, klimprer på gitar eller gjør noe annet i den dur (pun intended - det hender rett som det er i moll også).
   Tidligere har jeg vært mest interessert i rock, viser, blues etc, men nytt av året er at jeg prøver å lære meg å spille banjo, noe som har introdusert meg til det fantastiske bluegrassmiljøet...
   Jeg er i styret i Scenen er din, som arrangerer konserter for amatører i Modum og omegn. Dette har blitt en arena for mange av oss sofaspillere og vi har i løpet av 2 år hatt nesten 150 personer på scenen, noen nybegynnere, noen profesjonelle.
   Jeg deltar også i en del prosjekter, med lokale konserter. I høst er jeg med i et prosjekt der vi spiller Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band fra A-Å og en julekonsert.
   For øvrig lider jeg av GAS, og prøver ikke å finne noen kur mot det.
   Håper på å treffe andre her med sammenfallende interesser, enten det er for utveksling av erfaringer, hjelp til problemer, skaffing/avskaffing av utstyr eller samarbeid på en eller annen måte.
   Kjartan
    
    
  • By Furch
   Hei. 
    
   Tenkte det var på tide å søke opp et gitarforum, og fant det i kveld.

   Gitaramatør. Spiller i et coverband som vi startet i vinter. Har vår andre gig (oppvarmingsband) nå i høst her i Vestfold. 

   Liker både kasse og el.

   Nettopp bestilt meg ny amp og order meg et brett med noen få effekter.

    
  • By Erik Horrmone
   "GABBA, GABBA, WE ACCEPT YOU, WE ACCEPT, ONE OF US!"
   Hvis denne chant'en får hjertet ditt til å banke, fingra dine til å klø og punk rock foten til å sparke så er du bassisten vi er ute etter!

   Vi er et nyoppstarta PUNK ROCK band basert i HØNEFOSS som er på utkikk etter en stødig BASSIST. Vi tar mye inspirasjon ifra band som spiller OLD SCHOOL PUNK ROCK, dvs. fire flate, fete riff, catchy refreng, blitzkrieg tempo, lærjakker, converse sko og enkle tekster, med ett hint av POP PUNK og DOO-WOP.
   Så elsker du band som THE RAMONES, RIVERDALES, MISFITS, TEENAGE BOTTLEROCKET, SCREECHING WEASEL, MASKED INTRUDER, THE MANGES og/eller punk musikk generelt, så er du den bassisten vi er ute etter!

   Vi er som sagt basert i HØNEFOSS, der vi bor og har øvingslokale. Så vi er interesserte å finne en bassist som enten bor i Hønefoss eller i nærligende områder (Drammen og Oslo er ok). Vi har en fast øvingsdag hver uke (med mulighet for mer) og ønsker å finne en seriøs bassist som er motivert og inspirert.

   Vi skriver våres egne låter og har noen råopptak hvis du ønsker å høre det.

   Så ta kontakt med meg på min mail erikhorrmone@gmail.com hvis du er interessert til spelle litt old school punk rock!
  • By lacunatrip
   Hei! Jeg er ei 18 år gammel jente som bor i Buskerud og har utrolig lyst til å starte band. Ettersom jeg ikke er så kjent her nede og de fleste som spiller min sjanger allerede er opptatt i band, så velger jeg å legge ut en annonse her i håp om at det kan høres ut som noe for deg, og friste litt.
   Jeg har selv aldri spilt i band, men har alltid hatt et sterkt ønske om det. Jeg har prøvd å fått med venner på det, lære seg instrumenter osv, men det har bare aldri blitt noe av. Jeg har selv sunget så lenge jeg kan huske, har ikke tatt noen "sangkurs", er for det meste gener og selvlært.
   Jeg har også gått på basskurs, men spiller ikke bass fullt og helt. Men om det skulle bli nødvendig, så kan jeg få prøvd å trikse litt på bass på noen sanger og/eller live.
   Sjangeren som står nærmest hjerte er metal, men det er ikke et must. Jeg vil starte det som et lite prosjekt der vi kan "finne oss selv" og eksperimentere litt med forskjellige instrumenter innen forskjellige sjangre. Selv har jeg ikke så mye erfaring innen growling/screaming og den slags, men har en litt mer roligere stemme. Dette kan selvfølgelig øves opp til, og om noen andre i bandet hadde vært interessert, så kunne selvsagt "koring" ha vært en mulighet.
   Jeg er også glad i rock, har vært glad i det lenger enn metal, og ser for meg at det er en sjanger jeg kan mestre.
   Om noen også ville dratt inn litt "synth" i noen sanger, så behøver man ikke å være redd for det.
   Noen av banda som jeg liker er:
   Motionless In White
   Crowbar
   Burzum
   Avenged Sevenfold
   Five Finger Death Punch
   Rise Against
   Coldplay
   Muse
   Kvelertak
   ++
   Så det er selvsagt en mulighet å bevege seg fritt innenfor det.
   Det jeg søker er en gitarist (helst to, rytme og solo, men en går også greit), bassist, trommis. Om vi mangler en av de, så vet jeg om noen som kan steppe inn der det mangler.
   Holder altså til i Buskerud (Drammen/Røyken), har også et sted vi kan øve om noen lurer.
   Vil helst ha noen som er rundt samme alder, men er ikke forbudt å være litt eldre eller yngre.
   Send PM om du er interessert!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.