Web Analytics
Jump to content

Noen her som har klart "swirle" gitarkropp?


Recommended Posts

Har siklet i en årrekke etter en swirlet gitarkropp. Selv har jeg forsøkt 4-5 ganger å gjøre det på egenhånd, men det ender alltid i katastrofe. Etter å ha vært innom sikkert absolutt alle nettsider relatert til hvordan dette skal utføres, fulgt diverse guider etter punkt å prikke (vil jeg håpe) begynner jeg å miste motet. Jeg vet at det finnes flere metoder å gjøre dette på og har selv bare forsøkt meg ved å bruke borax. Uansett, håper jeg at noen av dere har gjort dette før og kan forklare hvordan dere har gjort det, eventuelt komme med noen gode tips!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Beklager for feilpost! Har prøvd meg på søkefunksjonen, men finner ikke noe særlig om folk som har forsøkt det selv.

En liten stund siden jeg har forsøkt det nå og det er derfor jeg vurderer å ta det opp igjen. I hovedsak er problemet at malingen ikke legger seg i overflaten og detter ned til bunns. Trolig ligger problemet i blandingsforholdet eller temperaturen på vannet og har prøvd forskjellige vrier på det. I forhold til maling, benyttet jeg meg av Humbrol Enamel i forskjellige farger. Husker spesielt at forskjellige farger (til tross for samme malingssort) reagerte annerledes på vannet. Noen blandet seg helt OK ut, mens andre var "steintunge" og bare datt igjen, noe som for min del ikke ga helt mening.

Link to comment
Share on other sites

Har testet endel med humbrol , tynner og borax i vannet .

Fikk mye samme resultat som du beskriver , hvit og sort gikk ofte rett til bunns.

for mye borax i vannet vil fargene legger seg i siden på bøtta , for lite å fargene sprer seg ikke nok.

til slutt gikk jeg lei og la ting på is , har fremdeles borax og farger liggende om jeg får inspirasjon.

prøvde også med magic marble maling

P1030617.jpg

P1030635.jpg

P1030658.jpg

men fant aldri noen klarlakk som funket bra med denne + malingen tørket VELDIG fort

 

 

Link to comment
Share on other sites

De resultatene så jo ikke så ille ut! Har lest litt på Magic Marble også. Er det så enkelt som å bare blande det ut i vann rett fra springen? Sliter litt med å kjøpe den. Hva slags klarlakk er det du har prøvd med?

Edited by ØysteinH
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

brukte denne :  https://www.amazon.co.uk/Hobby-Magic-Marbling-73611-Marble/dp/B00IJ3KIX4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1477913253&sr=8-1&keywords=magic+marble+paint

er bare å ha i vannet , MEN som sagt denne starter å tørke VELDIG fort , dvs malingen begynte å "snerke seg"  før jeg hadde swirlet ferdig .

Har vurdert å gjøre forsøk med tynner for å få litt bedre tid på å lage mønster....

husker ikke helt hvilke typer klarlakk jeg prøvde men biltema var en av dem.

Har i ettertid lest at man bør legge på de første strøkene klarlakk veldig tynt for å ungå at fargene sprekker

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.