Web Analytics
Jump to content

Hva står på handle-/ønskelisten?


vwh
 Share

Recommended Posts

Regner med at flere av dere her inne har en sommerjobb i ferien, eller har noen gryn som brenner i lommen etter å bli brukt opp på utstyr.

Hva står på handlelisten (kanskje ønskelisten) deres for tiden fremover?

Vet at alderen på medlemmene her spriker litt, så det er artig å se hva vi ønsker oss, både store og små.

Selv må jeg få fatt på noen Celestion Vintage 30 elementer, og kommer kanskje i et sinnsykt minutt til å spandere på meg et 2x12 CAE (UL)kabinett til å putte dem i.

Ellers må jeg skaffe meg en boost (ev. dist-overdrive) pedal. Kandidater er Xotic AC Booster, Keeley DS-1 Ultra, Z.Vex Super Hard-On og Ibanez TS-9 (original, moddet, eller kanskje Maxon utgaven?)

På listen står også en Voodoo Labs Ground Control Pro MIDI-kontroller, men denne er nok et godt stykke unna ennå. :wink:

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 86
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg maler hus for å få råd til førerkort klasse B :cry:

Har jaggu mye mer lyst på en PRS, men så må man vel tenke "fornuftig" og "fremtidsrettet". Hah...

Men for å få litt av PRS-feelingen skal jeg kjøpe meg en HFS humbucker neste uke ;)

Link to comment
Share on other sites

*Se bort på min JEM og vente spent på respons*  :lol:

du er heldig!!skulleønske jeg hadde penger til en, hvordan er det du har?:P

jeg må vell vente til konfirmajsonen før jeg får meg en gotar..så jeg ønsker meg en Jackson RX10D i rødt <3

eller en ibanez S520EX MGF.

men, jeg har jo ikke penger, og prøver å skafe jobb på musikkfestuka.må vell bare spare og spare =)

sliter jo med en gammel ibanez andorra(akustisk).

Link to comment
Share on other sites

Alt taler strengt tatt mot det å skulle bruke godt over 60000,- (kabinett, effekter, kabler, tipper nok fort over en titusenlapp til) på gitarutstyr, jeg skal til å begynne å studere, og vil nødig sammenligne prisen på dette oppsettet med et års midler fra lånekassen - resultatet blir skremmende... Men, jeg har vært villig til å prioritere galskap før, og ser absolutt ikke bort fra at jeg kan finne på å gjøre det igjen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.