Web Analytics
Jump to content

Viktig spørsmål angående floyd rose


Recommended Posts

Jeg har et viiktig spørsmål angående floyd rose. MÅ jeg frese ut for floyd eller kan jeg også bruke den som vanlig tremolo på en Strat. Denne Fenderbodien har ikke utfresning men likevel floyd http://www.ebay.de/itm/Fender-Dave-Murray-Strat-BODY-Stratocaster-Floyd-Rose-Route-2-Color-Sunburst-/381781914100?hash=item58e3f9b1f4:g:5xwAAOSwNRdX4reV 

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

SUPER!!! Jeg vil bygge HSS Floyd Superstrat. (med brytere og coilsplit i bridge) Dette hører litt til fremtiden. Jeg har nemlig lett etter Candy apple red stratkropp i 1 år men ikke funnet før nå.  Den vil jeg ha Floyd på og humbucker, dvs en superstrat.

Jeg har en hals til den som jeg kjøpte med tanke på nettopp den gitaren. Den er uvanlig lekker. Men kan jeg bruke den halsen uten låsenutt på floyd rose eller MÅ jeg modifisere for låsenut. 

(Jeg kjøper mye LEGO technic som er min sterkeste hobby så det går sakte med prosjektene og jeg er ikke så mye på forum lenger.)

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jeg skal bruke floyd-modifisert hals på den candy apple red gitaren så det blir denne som jeg skal ha:

1471146761583-1496386679.jpeg

Den kan dere se her i kombinasjon med låsenøtt. Den flytende stolen i stål med messing blokk til 19dollar som jeg har på den blå er bare herlig så da er nok ikke denne værre.

Denne har 5 stjerner og koster 27 euro og er i stål. Dessuten has den i motsetning til ekte floyd rose import tykkelse på blokken sånn at den passer på Squire body.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.