Web Analytics
Jump to content

Trenger bassforsterker!


Roger Wilco
 Share

Recommended Posts

Jeg har innsett at jeg trenger en bassforsterker. Til vanlig spiller jeg gitar, så jeg har svært liten peiling på bassutstyr. Etter litt tankevirksomhet har jeg kommet frem til følgende kriterier:

 • må kunne spille høyt nok til små spillejobber
 • bør ikke veie altfor mye
 • pris rundt 5000,- 

Jeg har sett denne på finn: http://www.finn.no/80622285 Den er i henteavstand. Er den allright?

Link to comment
Share on other sites

Den Peaveyen virker kul, men er visst kjent for å være blytung. Og så må man jo ha kabinett i tillegg, så den er nok ut. 

Fenderen virker jo til å være midt i blinken. Tror jeg satser på en slik. Da kan jeg jo også bare stikke innom Gitarhuset og hente.

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

Om du først er innom Gitarhuset ville jeg prøvd noen andre amper de har der opp mot Fenderen. Kunne jo tenkes du likte lyden av en av de andre bedre.

Var der selv for en stund siden og fant at jeg syns Hartke låt bedre en Fenderen jeg prøvde..  Men smak og behag etc.. :-)

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

53 minutter siden, aeklette skrev:

TC Electronic får mye skryt...

 

Jeg har tittet litt på disse, ja. Låter bra, de! Dessverre blir det litt for mye penger om jeg skal ha kabinett også, og det må jeg jo nesten ha om det skal bli lyd...

med mindre denne er stor nok til små/mellomstore konsertlokaler:

http://www.finn.no/83533078

 

Edited by Roger Wilco
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Det ble bassamp på meg, ja. Kjøpte den TC Electronicen sammen med Blackstar med et 1x10 Jensen-element. Har spilt et par konserter med den nå, og den låter tight og fint. Med TonePrint-appen kan man legge på litt tube drive og gjøre et skikkelig rockemonster av den. Det var ingen problemer å fylle et lite lokale (Londskråga i Kristiansand, om noen kjenner stedet) med volum litt under halvveis. Spiller i band uten trommesett, så jeg har ikke så mye å konkurrere mot, men jeg tipper at med et 4x10 kabinett ville volum ikke vært noe problem.

Så beklager, HenningSB. Du får høre om han er villig til å selge deg kabinettet separat.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ellers har man alltids DI, og hvis PA er god nok så burde det holde. Trenger i utgangspunktet ikke en veldig høy amp, hvis man har god PA.

Jeg selv liker å ha mye lyd i ryggen, så jeg kjører stereo, to amper med to separate cabs. Skulle gjerne bare hatt et lite 2x10 til annet, men han vil dessverre ikke selge seperat han typen.. Jaja!

Bra du er fornøyd med TC, har sett litt på det selv :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.