Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Nesten-NGD


el_roffo

Anbefalte innlegg

Denne har jeg hatt i hus et par måneder, men nå er den blitt såpass bra at jeg lager en NGD-tråd.

IMG_0099.JPG

Sigma er/var C.F.Martins billigmerke, og de elektriske modellene ble produsert av Tokai. Denne her er fra 1977 ut fra datokoden på Maxon-pickupene. Solid konstruksjon, hel ved med finer i toppen, limt hals og ellers ganske så grei utførelse. Og ikke minst veldig god å spille på.

Den er i relativt god stand, men trengte noe TLC, så jeg har slipt bånd, laget ny nut og byttet bryter og en volumpot. I neck har den fått en gammel DiMarzio PAF (en av mine favoritter). Jeg tok elektronikkjobben og intonasjonen i dag, så nå er den klar for gig på lørdag :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, det er en ganske artig sak. Selv om den ikke er på nivå med de beste japanske kopiene holder den godt mål. Jeg syns den er så god å spille på at jeg kan spandere et par timers arbeid og noen få kroner på den :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er en Maxon, den originale neck-pickupen ser helt lik ut. Har lest mye bra ting om dem, ligger på rundt 8K og skal være good stuff. Mulig jeg setter tilbake neckpickupen en gang for å teste mer, Dimarzioen er der mest fordi jeg vet hva jeg får :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.