Web Analytics
Jump to content

Peavey 6505


Geralt_of_Rivia
 Share

Recommended Posts

Hei!

Rimlig ny innenfor det å bruke både forsterker topp + kabinett. Og det å sette seg inn i hva som passer til hva, har vært vanskelig for meg hittil..
Jeg har en Laney Cub Head + Laney Cub Cab. Jeg har til nå brukt en distortion pedal, da grunnet jeg ikke får ut det jeg vil ha av kun forsterkeren. Derfor har jeg begynt å planlegge litt ang. ny forsterker topp. Planen er forløpig en Peavey 6505 Micro Head. 

Spørsmålet mitt er da: vil Cub Cab`n kunne klare Peavey`n? Eller burde jeg vurdere noe annet? Jeg er student for øyeblikket, så mye penger har jeg ikke.. Derfor tenkte jeg å kunne evt. spare opp til forsterker topp, og bruker det kabinettet jeg har. 

Link to comment
Share on other sites

Om du her snakker om den lille solid state saken som heter 6505 Piranha (siden du sier micro) ville jeg vurdert å spare oppover til den Blix nevner over her, altså 6505 Mini. Godt mulig det bare er terminologien som tøyser seg også. Cabet takler begge like godt!

Also: Velkommen til forumet :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.