Web Analytics
Jump to content

Stål sadler kontra USA Fender 10.8mm spacing


Recommended Posts

Hva er best kvalitet av stål sadler til 20 euro på e-bay, eller USA vintage sadler? Nå er det jo et ordtak som sier at man får det man betaler for med jeg vet ikke om jeg er ikke sikker på om USA Fender sadler er stål så det er vel snakk om to forskjellige produkter her. Jeg har noe deler liggende for neste proskjekt men skal kjøpe inn mer deler. Jeg vil bytte sadler på den til bedre. (jeg har 10,8mm spacing, på stolen min så... Det er jo USA. ( KLUSON stol) 

Jeg kjøpte forresten en basewood body nå nettopp uten finish og skal bygge den om. Plekterbrett også. Men jeg må kjøpe flere deler før jeg lager tråd. Men fotoer tar jeg. Mer kan jeg ikke røpe. Flere deler skal kjøpes inn. Moderator har sagt det på PM. 

Ja tilbake til sadler: Hva er best. Fender USA vintage 10.8mm eller stål sadler?

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Tviler på at det er noe merkbar forskjell på dem. Hvis du har Kluson fra før er nok det minst like bra kvalitet som Fender sine (eller noe annet i presset stål for den del).

Edited by el_roffo
Link to comment
Share on other sites

Takk for den. Ja jeg har KLUSON. Jeg visste ikke at KLUSON var så bra. Den koster jo bare 20Euro eller ca 200kr og passer for USA stol. Hvordan kan det ha seg at den er så billig da når vi sammenligner tilsvarende produkt fra Gotoh som koster over 50 euro?  Er KLUSON også stål sadler da, hvis det ikke er like bra, eller?

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.