Web Analytics
Jump to content

Strat HSS 70-talls stil med CBS etc.


Recommended Posts

Jeg skal bygge en Strat i 70talls stil og HSS men ikke jeg vil ha 4 bolts halsplate, ikke 3 bolt. Men stemmeskruer, CBS vintage stol etc. Den får Basewood body siden de er frest ut for også å kunne ha humbucker og farge blir candy apple red. (se link) https://www.tonefactory.nl/body-strat-model-basswood-candy-apple-red-metallic 

Jeg skal ha noen Seymour Duncan som jeg har sett meg ut i oppsett HSS.

Jeg har holdt av denne halsen. Den er håndlaget av den gitarmakeren jeg bruker og jeg har aldri fått noe som jeg er misfornøyd fra ham selv om "visse" brukere ikke tolererer å høre at det er bra produker. Den er kul med square dots. Den skal få 70's stemmeskruer. (og custom logo med mitt navn)

$_84.JPG

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Ja, det blir en stund til, ca oktober begynner det nok å komme i litt på gli. Jeg planlegger og spør om råd for best mulig resultat. Men jeg starter i høst selv om jeg kjøper hals nå. Jeg kan bare ikke la denne halsen gå ifra med med square dots, CBS og riktig farge. Akkurat det jeg ønsket meg. Men jeg tar gjerne i mot råd for å gjøre den god og best mulig. Det blir ikke brukt kropp til 20€ denne gangen. Det blir pris som GFS på kroppen siden det er basewood, men porto er innenlands så det kommer på tre dager hvis de har inne og ingen dyr porto eller import. 

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

46 minutter siden, Rottenikken skrev:

Den er håndlaget av den gitarmakeren jeg bruker og jeg har aldri fått noe som jeg er misfornøyd fra ham selv om "visse" brukere ikke tolererer å høre at det er bra produker.

Til å ha så lite peiling på håndverk og gitarer må jeg si at du er ganske frekk med din usjarmerende bedreviter-holdning.

Edited by Carpal67
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.