Web Analytics
Jump to content

Pedalbrett for Stoner


StonerWolf
 Share

Recommended Posts

Hei godt folk! 

Jeg har tenkt til å snekre meg et pedalbrett. Og jeg lurer på om dere har noen meninger for hva jeg trenger, og burde ha. 
På øving/jam spiller jeg med en Peavey 6505 60w Combo. Hjemme spiller jeg med en orange crush 20 (transistor..) 

Kom gjerne med forslag!

Gitar: Gibson SG, gjerne drop d tuning eller e standard 

Pedaler jeg har, akkurat nå:

EHX Big Muff

Fulltone Clyde Deluxe Wah 

Pedaler jeg tror jeg trenger / ønsker meg: 

Phase 90 

En god og simpel analog delay 

Merker feedback fra Peavey ampen (bruker mye gain) Burde jeg ha en EQ eller noise suppressor? EQ'en er kanskje mer versatile? 

Ser at mange bruker chromatic tuner, i denne sjangeren. Noen er kjent med denne? 

Kanskje en simpel oktav pedal, og/eller fuzz til. 

Reverb for solo-spill?

Tanker? På forhånd takk:)  

 

Edited by StonerWolf
Link to comment
Share on other sites

Spiller stoner-greier selv og har et ganske enkelt brett nå:

Boss TU-3 tuner

Moddet Crybaby

Danelectro Cool Cat Drive (brukes som boost, alltid på)

Pharaoh fuzz

Phase 90

TC Nova Delay

Phase 90 er jo en bankers-pedal for litt svevende lyder, eventuelt kan også flanger, tremolo eller vibe-pedal av noe slag være moro for å space det ut. En tuner må du ha, kromatisk er kjekt hvis du ikke bruker standard stemming. Når det kommer til delay er jeg ikke kresen på om det er analogt eller digitalt. Jeg bruker Novaen siden den har tap tempo, men f.eks. en Boss DD-3 låter også helt supert. Reverb syns ikke jeg er nødvendig, jeg bruker delayen hvis jeg skal ha "større" lyd. Med mye gain på ampen kan noise suppressor være lurt også. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.