Web Analytics
Jump to content

Er det en bra deal?


Joakim7
 Share

Recommended Posts

Hvis 1200kr er total pris, så er dette et ganske bra kjøp. Tipper du alltid skan få en tusing igjen for gitaren med reim og gigbag, samt 400kr for forsterker.

Så store penger tjener du ikke, men i tilfelle du ikke liker gitaren så kan du hvertfall selge den uten tap :) 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, Joakim7 skrev:

Okei. Tusen takk for svar. Er gitaren bra for en nybegynner+ ? Fant heller ikke forsterkeren på nett. Noe som vet noe om denne?  Om det er relevant eller ikke, så liker jeg alt mulig av musikk. 

Gitaren er veldig fin og allsidig for nybegynnere. Det var min første "ordentlige" el. gitar som jeg fikk etter å ha spilt gitar i et år med en nylon kassegitar og en grei Tenson stratocaster. Jeg visste en del om de forkjellige gitarene og de to store var Fender og Gibson, så det å få en Epiphone les paul var stort og den gjør jobben for både nybegynnere og de som er litt mer viderekomne. 1200kr for den gitaren og en forsterker som gjør jobben er veldig bra. Til info Gitaren alene koster ny 1799,- på 4sound. Lykke til.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde 2 epiphone les paul special 2  .

De var overaskende bra å spille på . Begge var INDONESIA produserte .

Halsene på begge var bra med jevne bånd og fine fretends . Bedre enn noen mye dyrere Kina Epi LP jeg har hatt .

Sustain var ok på de tross halsene var skrudd på .

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal ikke påberope meg noen videre erfaring med noe som helst gitarrelatert, men de to Kina-Epiene jeg har (en Dot og en 61' SG Special 50 anniversary) mener jeg bestemt er av fin kvalitet. Holder stemminga finfint og låter prima gjennom AC30-en min. Det eneste jeg har å utsette på dem er at pickupvelgeren har hostet litt i begge. Jeg har byttet den i Dot-en, og kommer nok til å gjøre det i SG-en også, selv om det kanskje hadde hjulpet med en kontaktspray av noe slag? Jeg byttet også ut humbuckerne i Dot-en med Seymour Duncan Phat Cats, men det skyldes bare at jeg ville ha litt P90-lyd i stedet for humbuckere, ikke fordi jeg syntes Epi-buckerne var dårlige. Jeg har et par Lindy Fralin P90-er liggende som jeg kommer til å teste i SG-en, men heller ikke i den synes jeg Epiphone-pickupene har vært dårlige. Jeg bytter bare fordi jeg har lyst.

Alt i alt: Mitt syn på Epiphone er at det i all hovedsak er glimrende gitarer i forhold til prisen. Noen detaljer kan være litt røffe, men om man får dem satt opp skikkelig (bruk noen hundrelapper på å få en proff til å gjøre det), er de svært gode instrumenter. Men for all del, "try before you buy" er bestandig en god regel.

 

Edited by Gahr
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.