Gå til innhold
Tromme-pappa

Søker medlemmer til nytt band

Anbefalte innlegg

Hei,

Uerfaren (i alle fall frem til nå) trommepappa søker medlemmer til nytt band. 
Å spille i band har vært en guttedrøm for meg, som jeg nå skal forsøke å gjøre til virkelighet. Jeg har spilt trommer mer eller mindre hele livet (nå de siste årene, digitale trommer på barnerommet :) ), og også vært en del av et par band i ungdommen - som aldri varte særlig lenge, Jeg er fremdeles under 40, har så liten selvinnsikt at jeg fremdeles ser på meg selv som ung og lovende, og jeg tenker at det definitivt ikke er for sent å lære. 

Det jeg ser for meg er å være en del av et band som har det gøy sammen, spiller coverlåter og at vi gjennom det blir bedre og bedre. En del av drømmen er også å kunne spille for folk, så kanske vi også med tiden kan komme dit...??

Jeg bor i Sandefjord, så dersom du/dere holder til i vestfold (og kanskje Grenland) så er det interessant.

 

 

 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Leste og tenkte dette er jo helt perfekt. Men så kom jeg til slutten og skjønte at jeg dessverre bor på feil side av fjorden, men ønsker deg  masse lykke til! Min verden trenger flere trommeslagere og bassister som deg! :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Uerfaren bassist (fram til nå) kan være interessert :-)

Begynte å spille bassgitar i februar i år, har fortsatt mye å lære, men jeg føler at jeg begynner å få det til, sakte men sikkert!
Når det gjelder musikk liker jeg litt av alt kan vi si, men i det siste har jeg prøvd og øvd litt med rock and roll og blues

Ønsker stor sett å treffe andre som ønsker å ha de gøy sammen, vi får se om det kan utvikle seg, hvem vet? ;-)

Jeg bor i Oslo, men det er ikke noe problem for meg å reise til Sandefjord en kveld på en fredag, lørdag eller søndag

Jeg har en utenlandsk dialekt, snakker spansk som morsmål, hehe

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hovedsakelig vokalist, men har vært hekta på gitar de siste 7 årene. Nyinnflytta i Tønsberg men fra Grenland, så mener å påstå at jeg har både geografisk og dialektmessig tilhørighet :) 

Sunget i band tidligere men kom aldri ut av øvingslokalene! Ser etter noen å jamme litt og ta det videre derfra med!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Ole Horntvedt
   20år og bor i Sandefjord. Søker etter basically hvem som helst som er sugen på å spille hardt og mørkt. Har spilt gitar i ett par år nå og har drevet med vokaler siden sommeren. Vokalene jeg driver med er typ high pitch svart metall. Har ikke noe problem med å komme meg rundt så hvis det er ett band som trenger gitarist/ vokalist er jeg med på det også. Er du keen på en jam og muligens band så bare ta kontakt! Er veldig fleksibel så lenge det blir hardt. Kan være treg til å sjekke denne siden.. men er alltid tilgjengelig på facebook (ole henning horntvedt) eller på mail: springroll@live.no
  • Av Henna96
   Lead gitarist søker band i Kristansand. Jeg er en mann på 20 år som nettopp flyttet fra Stavanger. Jeg har spilt i band i et par-tre år tidligere så har en del sceneerfaring. Jeg har spilt i rundt 7-8 år Jeg er interessert i alt fra blues/jazz til hard rock/melodisk metal. Jeg kan noe teori men har ingen utdannelse innen musikk. Er kreativ, og har inspirasjon fra artister som Paul GIlbert, Nick Johnston, Jeff Beck og mange fler. Jeg er også interessert i å starte et nytt band om det er nødvendig.
  • Av OJTheViking
   Tenkte jeg skulle dele litt av den nyeste musikken min!

   Prøver å få igang et nytt band (var sist i et band som het Strongwater i perioden 2008-2012), og i den sammenheng har jeg jobbet en del med riff-ideer, låter og tekster. Deler nå tre av en håndfull komplette låter jeg allerede har skrevet, som en indikasjon på stil.

   Selv spiller jeg trommer, og har liten erfaring med fysisk gitarspilling. Derfor har jeg utarbeidet ideene mine først i MIDI, og deretter fullført en slags miks i Guitar Pro og EZDrummer (med Drumkit from Hell-utvidelse, selvsagt). Lyden er derfor litt kunstig, men jeg håper låtene likevel høres ut som at de kan bli ekstra tøffe den dagen de spilles på ordentlige instrumenter. For øyeblikket mangler låtene dog vokal og gitarsoloer (solopartiene får gitaristene bryne seg på selv).

   Jeg er fortsatt på utkikk etter medlemmer; har hatt litt kontakt med noen folk herfra og derfra, men ingenting er 100% avklart ennå. Vokalen jeg er ute etter bør nok mestre en del growling og screams, men bør også kunne mestre litt melodisk vokal. Så, om der sitter noen ivrige vokalister, gitarister og/eller bassister der ute (uansett etnisitet, kjønn eller legning), ta kontakt om dette skulle være av interesse. Du kan nå meg på e-mail: ojtheviking@mail.com

   Her er link til det nye materialet: Armagöddamn [Demo Songs]

   P.S.: Jeg holder til i nærheten av Hamar for øyeblikket, og det er der jeg ser for meg at hovedbasen bør stå plassert den første tiden. På sikt, under de rette omstendighetene, kan steder som Oslo vurderes.

  • Av Abelia Tempest
   Heisann!
   Trenger du vokalist til ditt hard rock, metall(-core?), (southern) hardcore, screamo-band, eller til din groovy, funky-fresh pop-outfit (eller en heftig blanding)? Flaks! Andreas heter jeg, er født i 1987, og bor i Oslo. Har noe erfaring fra tidligere band - Sjekk ut MySpace.com/voidlimbo for å høre låter hvor jeg har vært vokalist om du er nysgjerrig på hvordan jeg høres ut.
   Inspireres av band som Every Time I Die, Between The Buried And Me, The Chariot, Karnivool, He Is Legend, Queens Of The Stone Age, og Falling Up, blant andre. For utfyllende liste, sjekk min last.fm-profil.
   Fyr av en PM eller en epost til ballr87@gmail.com, så snakkes vi!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.