Web Analytics
Jump to content

God, billig nybegynnergitar


Geir-Ove
 Share

Recommended Posts

Jeg holder på å lære å spille gitar. Foreløpig spiller jeg på en aria pro 2 fullerton? Som er rundt 20 år gammel. Jeg har lyst på en ny. Som vil øke spillegleden? 

 

Jeg lurer op om noen har noen tips til gode, billige gitarer jeg bør satse på. Både ny og brukt.

Musikkstil: alt fra viser til Turboneger. Jeg trenger dermed en allsidig gitar. 

Link to comment
Share on other sites

Tja- hva med en Epiphone LP eller en meksikansk Stratocaster? Tipper du finner mange av de på Finn. Vet ikke om det ligger noen på kjøp og salg her. På salgsforumet her er det ingen luringer, det er en liten bonus.

Siden du nevner Turboneger, er det vel kanskje lurest med en gitar med humbuckere.

Link to comment
Share on other sites

Det er veldig vanskelig å vurdere gitarer usett, og særlig med så lite informasjon som her, men forrige poster har et veldig godt poeng.

Er gitaren mye brukt og slitt, så den trenger nye bånd, er halsen rett, halslommen slarkete, og så videre. Det spiller inn.

En brukt gitar som koster 4000 er kanskje bedre, og sikkert annerledes, men du vil nok ikke oppleve noen stor forskjell i kvalitet totalt sett, vil jeg anta.

Link to comment
Share on other sites

Hva med noe sånt? Vintage modified Squire strat med en del Fenderdeler. Ca 3500kr. Da får du en ny med garanti hvis du kjøper noe sånt i Norge (linken er Nederlandsk butikk, men bare for å vise bildet av forslag til modell med typebetegnmelse) Men du får jo kjøpt den i norge også.

Se på bildet er, ca 1960modifisert modell Squire med nie Fender deler og bra pris. Pen er den også.

http://www.bax-shop.nl/elektrische-gitaren/squier-vintage-modified-stratocaster-3-color-sunburst

Du, CarvinDC135:

Du vet at det du linket til er nypris på Fender Strat standard med garanti det du skrev under:

Jeg nominerer denne(litt i overkant prismessig kanskje):

http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=79823700

 

 

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Aria pro 2 fullerton er vanligvis laget i Korea . De skal være rimelig bra kvalitet .

De japanske aria pro 2 ER bra kvalitet .

Hvis du er heldig kan du finne noe litt bedre for 3500-4000 .

Prøv å finn en Gibson USA Faded SG eller en Gibson LES PAUL Studio - de havner ned mot 4000 av og til .

Så har du en litt forskjellig gitar type enn Aria , og vil heller ikke tape noe ved gjensalg .

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

En allsidig gitar. Hva med en tele med humbuckere modifisert med ciolsplit? Det er sikkert noen som kan modifisere for deg, evt hvis du kan lodde selv så finnes det masse loddesjemaer på Seymour Duncan sin side

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.