Web Analytics
Jump to content

Jord på en split pot


Recommended Posts

Hei.
Nytt spørsmål om den selvbygde straten min som forøvrig nesten er ferdig nå.

Problemet ligger i at ingen av tonepotene virker.

Pickupene er som følger: SD Hot Rails i bridge, SD Classic stack i midt og SD Cool Rails i neck.
Har også satt inn en liberator 500k volumpot hvor bridge er koblet for seg selv, mens midt og neck er koblet sammen bortsett fra svart ledning som er til switchen.
Tone potene er Dimarzio 500k pot med split og den andre er en vanlig CTS 500k pot.

Problemet er at da vi loddet ble det veldig mange ledninger som skulle festes til den midterste poten(med splt), så skaftet satt seg fast. Altså det går rundt, men ikke opp og ned, samt at ingen av tonepotene ga noe utslag da vi vridde på de. Vi jordet og loddet det fast i "chassiet" på splitdelen av poten. Er det mulig å lodde i den? Altså jorde der osv? Eller burde vi da lodde disse fast i siden på selve poten?
Vi fulgte for øvrig dette koblingskjemaet som ligger vedlagt pluss split på den midterste poten.

Håper dere skjønner forklaringen min og på forhånd takk for svar!

SCHSTKSCH_5W_1V_2T.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.