Web Analytics
Jump to content

Nok en NGD!


askret
 Share

Recommended Posts

Fikk tak i en såkalt reliced Hondo Strat for et par uker siden, kostet meg så godt som ikke noe! Orange og oppskrapet, rusten og skitten hardware, og dårlig elektronikk. Tenkte å pusse den opp for å gjøre den som ny... Men nei, fant ut at den egentlig var litt kul, så jeg ville bare få den spillbar!

Byttet et par stemmeskruer, ny 5-veis switch, og loddet alt om igjen. Den ble veldig bra, tror det er den straten jeg har hørt med best lyd i, etter min smak! Den første jeg har likt bridge pickup på! Hva slags pickups som sitter i aner jeg ikke! Men jeg er fornøyd,

 

image.jpeg

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Salpetersyre er vel ikke noe alle har under kjøkkenbenken....

Har lest om noen som roter i grus og jord med tingen, og lar den ligge ute i noen dager... Høres helt ufarlig og trygt ut....

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Der blei jeg dratt tilbake til min spede ungdom gitt. 
Min første gitar var nettopp en slik Hondo, samme farge :)

Eddik og salt  funker vel som rellic marinade.  Boost det opp med litt strøm. Et klips på metallet og det andre på tuppen av en Q-tips som dyppes i marinaden og så på metallet der du vil at det skal korrodere.
 

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Vib-armen rotet jeg rundt i jord og skrapte den godt over noe rustent jern, og lot den ligge ute noen dager. Ble riktig bra det, nå stikker den seg ikke ut som splitternye iallfall. Hadde den med på bandøving i kveld, og jeg er rett og slett imponert over denne! God å spille på, og veldig fornøyd med lyden, til tross for at jeg foretrekker humbuckere! 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.