Web Analytics
Jump to content

Trist nyhet. Jeg legger opp


Recommended Posts

Jeg legger opp gitarhobbyen nå og selger mine gitarprosjekter på bruktmarkedet bortsett fra Telecasteren som blir ferdig når jeg gidder. Jeg syntes det har vært veldig koselig her og setter pris på dere alle og takker for meg til fordel for modelljernbanen min. 

Hilsen Rottenikken. 

Link to comment
Share on other sites

Triste greier , har fulgt byggetrådene dine med stor interesse .

Tør jeg spørre : Er det madammen som har satt ned foten ?

Gitarbygging kan være en balansekunst på flere måter , hjemme hos meg har vi en slags stilltiende avtale der jeg får holde på med mitt så lenge jeg ikke legger meg opp i antall sko/støvletter som kjøpes inn . ( Det er tydeligvis ingen øvre limit for hvor mange skopar en dame trenger )

TviTvi med modelljernbanen

 

 

 

 

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, Rottenikken skrev:

Jeg legger opp gitarhobbyen nå og selger mine gitarprosjekter på bruktmarkedet bortsett fra Telecasteren som blir ferdig når jeg gidder. Jeg syntes det har vært veldig koselig her og setter pris på dere alle og takker for meg til fordel for modelljernbanen min. 

Hilsen Rottenikken. 

Må ikke gi opp, byggetrådene dine er kansje det som har gledet meg mest her inne, de blir lest med stor interesse.:blush:

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg altfor ofte har vært mer enn kritisk til både fremgangsmåte, evne til å ta i mot råd og generell fokus på opptil flere prosjekter samtidig.

Men noe ingen skal eller kan ta fra deg er jaggu meg initiativ og pågangsmot, Rottenikken. Dette er noe du ikke burde miste uansett hva du foretar deg. Du har gitt forumet liv på både godt og vondt (mest det førstnevnte) og det har alltid vært gitarrelatert.

Takk for nå, men håper du dukker opp igjen :)

 

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Høres fornuftig ut. Tror det vil være fornuftig om du bruker mindre tid og penger på delekjøp og heller fokuserer på det du har. 

Ting blir ikke nødvendigvis bedre bare fordi man kjøper dyre deler. Du kan få vel så mye ut av en godt sammensatt gitar av rimeligere deler. Det viktigste er nok å ha en god plan man holder seg til, samt en god dose tålmodighet. 

At det er lett å la seg rive med har jeg ingen problemer med å forstå (har gått fra 0 til ukjent antall synther på noen få år), men ser på de andre byggetrådene er det verdt å merke seg at de fleste bruker de delene de allerede har eller så kjøper de kun inn det som er ytterst nødvendig. 

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.