Web Analytics
Jump to content

Zappas gitarlyd på Cosmik Debris, Best Band You Never Heard


Guest
 Share

Recommended Posts

Hei folkens! Jeg grubler på hvordan FZ fikk til lyden på angitte solo? Det er selvsagt den veldig subtile "luften" rundt tonen jeg er på jakt etter. Såvidt jeg forstår fra nettet er det antakelig en rack-effekt (ant. to av dem) som het Micmix Dynaflanger, som jeg neppe har noen mulighet til å få tak i. Noen som kjenner låta og kan anbefale en annen måte å få denne lyden på? Jobben med gitarteknikken skal jeg ta selv :)

Link to comment
Share on other sites

Vel, jeg skal sjekke det ut ved leilighet. Men en Axe står ikke på innkjøpslista, så tips til effekter mottas fremdeles med takk!

 

Edit: Det låter knall, men er ikke den samme lyden. Best Band er clean strat m/ "skaug" på tonen.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By Arkadian
   Jeg har hatt en del flanger-pedaler, men ingen har hittil greid å klore seg fast til brettet. Har lyst på noe subtilt tape-flanger-aktig, mindre interessert i LFO-styrte jetfly-eksesser. På papiret ser Catalinbread Zero Point ut som nøyaktig hva jeg trenger, men jeg er ikke helt overbevist av demovideoene jeg finner av denne. Blant annet låter det som litt dyp flanging alltid fører til overstyring, som om pedalen mangler internt headroom, og sånn skal det jo ikke være. Har noen erfaring med denne? Eventuelt tips til andre pedaler som gjør liknende ting?
  • By areinhar
   Fant en flangerpedal under opprydning. En Electric Mistress De Luxe fra ca. 1979. Etter litt undersøkelser er dette versjon 1. Den bærer preg av bruk, men fungerer. Hva kan den være verdt?
  • By Hank
   Jeg børste støv av den gamle phaser'n min, Boss PH-3, og satte den på pedalbrettet. Til min store skuffelse fungerte den ikke som forventet. Jeg får ikke lyd når jeg vrir stage-knotten til 10 og oppover (har trinn: 4, 8, 10, 12, Fall, Rise, Step). Den funger når stage er satt til 4 eller 8, eller når den står i bypass; mens når jeg altså vrir stage til 10 og oppover forsvinner lyden. Øvrige knotter fungerer som de skal.
   Den fungerte som den skulle da jeg pakket den bort for 2-3 år siden, og har ikke vært utsatt for hverken støt, fukt, kulde eller varme.
   Noen som har en ide om hva som har skjedd?
   Takknemlig for alle tips
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.